Obrazek lub film

SeeYou Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.12.2008, 17:27    Pytanie
Witajcie
Jak mam np. w manifeście wstawić obrazek lub film, żeby były one od razu widoczne albo żeby film odtwarzał się po kliknięciu "PLAY". Chciałbym aby to nie było pod linkami.

St0pa Młody aktywista

0
26.12.2008 17:44    #1
W lewym dolny rogu w edytorze manifestów masz 3 przyciski. Od lewej pierwszy do obrazków (po najechaniu myszką jest ukarze się napis "insert image", a trzeci do filmów (po najechaniu myszką ukaże się napis "insert you tube video". Jeżeli klikniesz, aby wstawić obrazek i podasz link bezpośrednio do obrazka np. ww...sialalala.obrazek.jpeg to wyświetli Ci się od razu w edytorze widoczny obrazek. Ale jeżeli podajesz do filmu to aby go zobaczyć musisz sprawdzić na podglądzie. Na podglądzie widać jak będzie wyglądał cały manifest po opublikowaniu.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 26.12.2008 o godz. 17:48

Użytkownik uznał post za pomocny

¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

Besthopper Partyzant

0
07.01.2009 19:59    #2
Co do obrazków to nie korzystaj z imageschack bo się nie wkleja do manifestów.
Doradzam http://wgrajfoto.pl/ - łatwa bez problemowa obsługa :)

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
07.01.2009 20:15    #3
Wystarczy, że skopiuje dokładny link do samego obrazka, a będzie działać. Ja zawsze uploadowałem z imageshack i narzekać nie mogę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution