Bug - terminarz rozgrywek

jasiekkal Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2008, 21:52    Pytanie
Witam, Nie wiem czy to juz bylo wczesniej gdzies opisywane ale chyba warto zapytac. W sumie sam do konca nie jestem przekonany ale wyglada to na bug. Konkretnie chodzi o terminarz rozgrywek. Gram teraz 3 sezon w Polskiej lidze i zauwazylem ze wszystkie mecze rozgrywane sa tego samego dnia o tej samej porze (sobota). Podobnie jest w europejskich pucharach. W lidze mistrzow nie ma juz podzialu na wtorek/sroda. Wszystkie mecze sa w srode. Tak samo w Pucharze UEFA (wszystkie mecze w srode). Czy tak ma byc czy moze ktos dal gdzies ciala?

nyczu Partyzant

0
07.12.2008 22:19    #1
Nie wiadomo jak to będzie po reorganizacji rozgrywek LM i PU.Ale wątpię by LM miałą grać np tylko w środę.
A tak na marginesie..to nie przeszkadza ci to w polskiej lidze której grasz,że w pucharach grasz z rocznym opoźnieniem.?

jasiekkal Partyzant

0
07.12.2008 22:21    #2
Czy przeszkadza mi bug w Polskiej? Tak, Czy gram z rocznym opoznieniem? Nie. Gram Widzewem, wiec startujac w 1 Lidze nie ma to tak naprawde wiekszego znaczenia. A poza tym o tym bugu juz wiem wiec po co 150 raz o niego pytac. Zauwazylem cos nowego dlatego pytam. Moim zdaniem to bug wymagajacy poprawki.

nyczu Partyzant

0
07.12.2008 22:30    #3
Nie no spoko..tylko mnie ciekawiło,czy ci to przeszkadza.
To jak grasz w 1 lidze to nie powinien cię martwić PU i LM ,gorzej już z ligą,jak są mecze tylko w soboty.

Starachowiczanin Partyzant

0
27.02.2009 20:07    #4
Odświeżam stary wątek, gdyż u mnie pojawił się podobny problem po zainstalowaniu patcha 9.3. Dotychczas wszystko było w porządku, teraz wszystkie mecze w lidze polskiej i angielskiej odbywają się w soboty. Czy można temu w jakiś sposób zaradzić?

McMoney Młody aktywista

0
27.02.2009 20:51    #5
podejrzewam ze w tym patchu uwzgledniono to co napisal kolega nyczu :)
Glory, Glory MAN UNITED !!

Starachowiczanin Partyzant

0
28.02.2009 12:50    #6
Jeżeli chodziłoby o same rozgrywki LM i PU to bym sie nie dzwił. Ale liga polska o ile mi wiadomo rozgrywa mecze przez cały weekend :(

Bartez Przodownik pracy

0
28.02.2009 12:56    #7
Ja od siebie dodam że cała liga angielska gra w soboty oprócz ekstraklasy rozłożonej na sobotę, niedzielę i poniedziałek.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution