Bóg BUGA bukiem pogania.

Celiusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2008, 21:32    Pytanie
1. Wystarczy rzucić okiem na obrazek. Ewidentna korelacja miedzy pochwałą za dobry występ a reakcją zawodnika. Następnym razem powiem, że zagrał beznadziejnie i podejrzewam, że reakcja będzie taka sama.

2. Przydział numerów zawodnikom do rozgrywek. Jak byk stoi, ze "Zawodnicy w wieku poniżej 21 lat sa automatycznie uprawnieni do gry we wszystkich meczach". I co? Nadchodzi pierwszy mecz i oczywiście ni cholery zawodnika bez numeru do składu wstawić nie można, choć ma 18 lat (ani żadnego juniora też nie).

3. Przytrafiła mi sie również sytuacja, że składając ofertę na zawodnika zza granicy pojawił się czerwony napis:
"W drużynie może grać 4789542 obcokrajowców
obecnie masz w składzie 4789542 obcokrajowców"
Nie pamiętam dokładnie, czy taka była liczba, ale była abstrakcyjnie duza. Na ten akurat błąd poradził save/load.

Pytanie: czy na problem nr 2 da się coś poradzić, czy pozostaje czekać na następnego patcha, mając nadzieję, ze te i inne błędy zostaną naprawione.

Pozdrawiam.

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
24.11.2008 21:40    #1
1. Nie widzę problemu - chwalisz i jest zadowolony. O bugu napisz gdy będzie szczęśliwy po obelgach.
3. To akurat ciekawostka. Seju wrzucił jakiś czas temu screena z gry swojego kolegi grającego na piracie, który prosił go o pomoc. Liczba nie była ta sama, aczkolwiek kolega piracił... ja nie będę nic sugerował ^^
2. Co do drugiego to nie mam pojęcia co mogłoby naprawić problem. Być może drugi patch.

Celiusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
24.11.2008 22:04    #2
1. No właśnie nie jest zadowolony. "Uważa, że został potraktowany niesprawiedliwie", "zastanawia się nad swoją przyszłością" i "nie chce opuszczać klubu". raczej to zadowolenia nie oznacza.

3. Nie sugeruj. Nie jestem złodziejem. Wszystkie FMy ( a wczesniej CMy) miałem/mam oryginalne. W razie czego - służę opakowaniem kartą rejestracyjna CD-Projekt i fakturą z GRAM.pl.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution