STEAM- problem

Arko Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.11.2008, 17:08    Pytanie
Mam wielki problem, może pomożecie;] Otóż zainstalowałem FM-a 2009 i zaznaczyłem aktywacje przez Unicon, gra się zainstalowała ale żadnej aktywacji nie było, wgrałem patcha 9.1.0 i gdy chciałem włączyć grę wyskakiwał komunikat o treści Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (jakieś liczby) kliknij ok aby zakończyć aplikacje . no trudno pomyślałem i usunąłem grę. Zainstalowałem grę jeszcze raz tym razem przez steam, za 1-wszym podejściem zainstalował się steam, za drugim już gierka na steamie, uaktualnienie ściągało się od nowa, ale myślę sobie że bd mógł grac to niech się ściąga. No i się ściągnęło no ale na komputerze nie mam FM-a tylko na Steamie, no ale klikam na Steamie na ikonkę FM-a i patrze jest opcja uruchom grę no to w nią klikam, wyświetla się nowe okno, na planie głównym jest jakiś kod, obok dwa przyciski [i]kopiuj kod do schowka[i/] oraz [i]uruchom grę[i/] najpierw skopiowałem sobie kod, potem zacząłem uruchamiać grę. Wyskoczyło nowe okno ze gra zaraz się uruchomi no to czekam, a po chwili to okno znika i nic się nie dzieje, wiecie co zrobić? ;>

mateusz01029 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.03.2009 21:15    #10
Pomóżcie
odinstalowałem fm 2009 ponieważ pojawili się błędy zainstalowałem jeszcze raz wszystko przebiegło ok i po instalacji włanczam menegera i wyskakuje mi aktywacja i wpisuje kod aktywacyjny i biore dalej i pochwili wyskakuje mi :
Przepraszamy,ale ta kopia football manager 2009 certificate nie może zostać uaktywniona z następujacego powodu:Połączenie się aplikacji z internetem nie powiodło się.Sprawdź połączenie.
Pomużcie co mam robić
Z góry dziękuje

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution