Mam wielki problem, może pomożecie;] Otóż zainstalowałem FM-a 2009 i zaznaczyłem aktywacje przez Unicon, gra się zainstalowała ale żadnej aktywacji nie było, wgrałem patcha 9.1.0 i gdy chciałem włączyć grę wyskakiwał komunikat o treści Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (jakieś liczby) kliknij ok aby zakończyć aplikacje . no trudno pomyślałem i usunąłem grę. Zainstalowałem grę jeszcze raz tym razem przez steam, za 1-wszym podejściem zainstalował się steam, za drugim już gierka na steamie, uaktualnienie ściągało się od nowa, ale myślę sobie że bd mógł grac to niech się ściąga. No i się ściągnęło no ale na komputerze nie mam FM-a tylko na Steamie, no ale klikam na Steamie na ikonkę FM-a i patrze jest opcja uruchom grę no to w nią klikam, wyświetla się nowe okno, na planie głównym jest jakiś kod, obok dwa przyciski [i]kopiuj kod do schowka[i/] oraz [i]uruchom grę[i/] najpierw skopiowałem sobie kod, potem zacząłem uruchamiać grę. Wyskoczyło nowe okno ze gra zaraz się uruchomi no to czekam, a po chwili to okno znika i nic się nie dzieje, wiecie co zrobić? ;>
Najnowsze posty