Mam pewien problem gram taktyka kita 32 i dochodzę do końca sezonu i mam pytanie czy jest możliwe ze nastepnym sezonie komputer rozszyfruje ta takse i bede przegrywał
Użytkownik uznał post za pomocny
) jechałem, a z Betisem i Levante miałem zawsze wielkie problemy, właśnie z powodu tej taktyki. Zresztą ogólnie nie polecam grania 1 taktyką wszystkiego tylko dostosowania się do przeciwnika
Po drugie radzę potestować wersję 24 (niby do 8.0.1, ale na 8.0.2 też się świetnie sprawdza). A na koniec co do rozgryzania taktyk - na dłuższą metę komp zaczyna czerpać z naszej taksy. Zauważcie, że komp nieraz zaczyna grać podobnym (lub identycznym) ustawieniem do tego, jakie my mamy, a w sumie nigdy wcześniej tak nie grał. Może nie tyle rozgryza, co potrafi przyswoić sobie nasze ustawienie. 1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
238 online, w tym 0 zalogowanych, 238 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty