"Shrek" napisał:
@spuavick - pewnie na podstawie tego, że przychodzą do nas co raz bardziej "znani" zawodnicy, czyli z lepszych klubów. Chcąc to oddać to gra także musiała nieco swoją reputację podnieść. Nie łączył bym tego w żaden sposób z wynikami polskich klubów w Europie.
To, że przychodzą jakieś ogórki, wcale nie z lepszych lig, nie oznacza, że u nas reputacja wzrosła. Jeżeli gracze z 3. ligi hiszpańskiej są "gwiazdami" ESA to o jakiej reputacji mowa? Poza tym przy reputacji 124 polskie kluby obejmują Pochettino czy Santiago Solari to chyba coś jest nie tak... i to bardzo nie tak... Na próbę zmniejszyłem reputację ESA do 118 i mimo iż po pierwszym sezonie ponownie wzrosła do 124 to potem znowu spadła i mam nadzieję, że tak pozostanie albo spadać będzie cały czas. Powtórzę, jeśli Legia w tej rundzie odpadnie Polska w rankingu spadnie na 31. pozycję, tuż za nami będą Węgrzy i... Liechtenstein, który ma aż (całego) jednego przedstawiciela w rozgrywkach... Śmiać się czy płakać??
Mi też się nie podoba, bo albo robimy coś, co ma odwzorowywać rzeczywistość, albo grajmy w PESa z fikcyjnymi graczami i klubami... Chyba nie o to chodziło twórcom FMa, aby gra nie była nierealna, ale aby ten realizm występował w większej dawce..."Shrek" napisał:
Zresztą skoro nie podoba Ci się baza to twórcy znaleźli sposób jak można się przed tym uchronić - masz opcje nie używaj prawdziwych piłkarzy. Wówczas jest więcej pola do zabawy i wszystko trzyma się kupy.
Najnowsze posty