fm 11

 bondzi Partyzant

Postów: 44
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 11.01.2011
Skąd: Lublin
Poziom ostrzeżeń: 0

0

11.12.2019, 23:20    Pytanie
Witam, nie wiem czy ktoś może jeszcze może mi pomoc, ale mam problem z FM 11,
problem dotyczy treningow, miałem ustawione programy treningowe a nagle patrzę a one znikneły i nie mogę nowych ustawić, zawodnicy nie trenują a jak chcę im ustawić to wywala crush dump, tylko przy tych treningach.
Ktoś coś? z gory serdecznie dziękuję.

 myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Postów: 3193
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 25.11.2012
Skąd: Katowice
Poziom ostrzeżeń: 0

0

12.12.2019 07:42    #1
pirat? :)

 bondzi Partyzant

Postów: 44
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 11.01.2011
Skąd: Lublin
Poziom ostrzeżeń: 0

0

12.12.2019 16:39    #2
Nie, zwykły żeglarz. Oczy

 Rafał9595 Revolution Update Team

Postów: 766
Grupa: Moderator
Dołączył: 12.09.2010
Skąd: Marki
Poziom ostrzeżeń: 0

+1

13.12.2019 12:03    #3
Nie musi być pirat, mi mój oryginalny również odwalał niezłe cuda typu kasowanie historii zawodników, brak podglądu meczu itp. Niestety to dość podatna na crashe wersja, więc obawiam się że po prostu "ten typ tak ma".

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.12.2019 o godz. 12:03

Użytkownik uznał post za pomocny

Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

 Ceyvol Premier Rewolucji

Postów: 3571
Grupa: Administrator
Dołączył: 18.10.2008
Skąd: Łódź
Poziom ostrzeżeń: 0

0

13.12.2019 14:06    #4
Może obecne antywirusy kolidują ze starszym programem jakim jest FM11?

Użytkownik uznał post za pomocny

twitter.com/Ceyvol

 bondzi Partyzant

Postów: 44
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 11.01.2011
Skąd: Lublin
Poziom ostrzeżeń: 0

0

13.12.2019 18:55    #5
Hmm właśnie obecnie nie mam żadnego antywirusa, na poprzednim "sejwie", z tego co pamiętam miałem podobny problem nie wiem czy nie stało się to w momencie kiedy łącząc funkcję trenera w klubie i selekcjonera, ten trening zepsuł się w chwili rezygnacji / bądź zwolnienia w reprezentacji, ale głowy nie dam.
Udało mi się przekopać tutaj posty i jeden użytkownik miał ten problem, jak sam napisał udało mu się go rozwiązać, niestety nie opisał jak :/ a chyba on tu już nie zagląda.

A przypomniało mi się,że wtedy na poprzednim sejwie, po rezygnacji z pracy w klubie, dodaniu nowego menagera do klubu w ktorym miałem problem, mogłem już normalnie ustawiać treningi, bez crusha. Szkoda mi jednak kontynuować prace w klubie innym menagerem :/

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 13.12.2019 o godz. 19:00

 Rafał9595 Revolution Update Team

Postów: 766
Grupa: Moderator
Dołączył: 12.09.2010
Skąd: Marki
Poziom ostrzeżeń: 0

0

18.12.2019 08:59    #6
A jaki masz właściwie system w komputerze?
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

 bondzi Partyzant

Postów: 44
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 11.01.2011
Skąd: Lublin
Poziom ostrzeżeń: 0

0

18.12.2019 16:30    #7
Windows 7

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych