Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

popeg Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.05.2006 04:57    #1761     Sufler - Porady do gry - kim zagrać?
Vaduz - II liga szwajcarska, jedyny klub z liechensteinu, co roku graja w pucharze uefa

Scout Młody aktywista

15.05.2006 14:33    #1762     Sufler - Porady do gry - reputacja raz jeszcze
Tottenham Globalny :) mistrzostwo anglii, puchar ligi angielskiej,
2 razy tarcza dobroczynnosci, 2 razy puchar anglii, PUEFA,superpuchar. :D

Dla niedowierkow:
http://img10(...)a4ii.jpg
http://img46(...)i1yf.jpg

Scout Młody aktywista

14.05.2006 03:53    #1763     Sufler - Porady do gry - 4-1-2-1-2
ja osobiscie gram lekko zmodyfikowana 4-3-3.1 napastnik w centrum, oraz 2 skrzydlowych (Reid oraz Lennon)cofajacych sie na linie OP. tasa calkiem, calkiem oczym przekonala sie Barca w 1/2 PUEFA. Dostala na Nou Camp 0:4 :D

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
O Masakra :) widac masz slabego kompa skoro tak dlugo ci wczytuje i zapisuje :P mi sie zdarza wczytac jak gram jakis finał LM albo UEFA :) gram juz 2010 koroną kielce, w poprzednim sezonie mistrzostwo kraju, przegrana w finale pucharu z LM nie wyszedlem z grupy a w tym sezonie po 8 meczach mialem....7 punktow...a teraz mam serie 11 zwyciestw w lidze BEZ WCZYTYWANIA :P dlatego szkoda czasu na wczytywanie, czasem nawet 5 meczy przegranych nie oznacza ze jest źle :> :> :> po prostu kiepska pogoda, morale, zarobki czy cos ale wszystko mozna odwrócić :D ale przyznaje, finaly LM wczytuję :P szkoda odpadać skoro juz tak dalego doszedlem :P
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

ZYGa91 Partyzant

08.05.2006 11:17    #1765     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Polska: 2006 - Ćwierćfinał Mistrzostw Świata, Wisła Kraków: 2009 - 3 miejsce w lidze, 2010 - Mistrz Polski i 1 Runda El. Pucharu Uefa, Odra Wodzisław: 2012 - Awans do I Ligi, 2014 - Zdobyłem Puchar Polski i 3 Miejsce w lidze, Serbia Czarnogóra: 2014 - Czwarte miejsce na mistrzostwach świata, Polska: 2016 - Półfinał Mistrzostw Europy

Proletariat

05.05.2006 18:12    #1766     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Millwall Londyn w pierwszym sezonie mistrz championship i puchar ligi w drugim 8 miejsce w premiership i puchar UEFA !!!!! Sklad: Marshall - Billy Jones Kuivasto Ridgawell Craig (Fernando Navarro)- Guarin Acimovic ivanschitz Fangueiro (Cogan) - Fowler Zigic (May)

Proletariat

30.04.2006 15:05    #1767     Sufler - Porady do gry - Rozpoczecie nowego sezonu
No ja gralem juz Borussią i szlo mi calkiem niezle w pierwszym sezonie 3 miejsce w lidze i zwycięstwo w Pucharze UEFA :]
Teraz zaczelem Borussią... Monchengladbach ;)

Proletariat

29.04.2006 11:12    #1768     Sufler - Porady do gry - Kto kim gra??
gram Widzewem Lodz 4 sezon - w 1 sez awansowalem do Ekstrakalsy a dalej plasowalem sie w czolowce. obecnie jestem w polfinale pucharu uefa gram z as roma (2:1 dla mnie w 1 meczu), przede mna jeszcze rewanz na wyjezdzie(bedzie ciezko). Dostawalem propozycje z innych klubow ale odp jest tylko jedna - TYLKO WIDZEW

Proletariat

29.04.2006 11:11    #1769     Sufler - Porady do gry - Kto kim gra??
gram Widzewem Lodz 4 sezon - w 1 sez awansowalem do Ekstrakalsy a dalej plasowalem sie w czolowce. obecnie jestem w polfinale pucharu uefa gram z as roma (2:1 dla mnie w 1 meczu), przede mna jeszcze rewanz na wyjezdzie(bedzie ciezko). Dostawalem propozycje z innych klubow ale odp jest tylko jedna - TYLKO WIDZEW

Proletariat

24.04.2006 17:01    #1770     Sufler - Porady do gry - Kto kim gra??
Ja gram Jagiellonią Białystok (CM 03-04) w pierwszym sezonie udało mi sie awansowac do 1 Ligi następnego roku wygrac pierwszą Lige! Nastepnie do 2 latach siegam po Puchar UEFA =) jest extra pierwszy raz udaje mi sie przejsc rozgrywki grupowe Ligi Mistrzów i dochodze do finału ale przegrywam... żadyn innym słabszym zespołem nie udało mi sie tyle osiagnąć =) nadal gram... PoOozdrOoo

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution