Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Proletariat

02.08.2006 17:29    #1701     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Powiem tak: zagrajcie sobie zespołem z Serie C2 ~~> Rieti. Normalnie niby czwarta liga ale mimo to tak biednego klubiku nigdy nie widzialem. Mam sezon 09/10 a siedze w Serie C1 :D A i nie korzystam (w przeciwienstwie do niektorych) z talentów z internetu!! Sprobujcie a pozniej napiszcie o swoich zwyciestwach w LM i PUEFA!!

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.08.2006 16:38    #1702     Sufler - Porady do gry - liga
znaczy to super bardzo trudne nie jest, bo zależy co masz na myśli więcej drużyn w pucharach, bo jeśli chodzi aby zwiększyć miejsc na UEFA to jest łatwe, wyatarczą z 2,3 sezony, a jeśli chodzi żeby 2 grały w LM to już jednak trudniejsze zadanie ...

Proletariat

02.08.2006 15:48    #1703     Sufler - Porady do gry - liga
Jest to uzależnione od sukcesów polskich klubów na arenie rozgrywek europejskich:puchar Uefa i Liga Mistrzów.

Proletariat

01.08.2006 19:10    #1704     Sufler - Porady do gry - Przejście do innej ligi
witam!. Gram Legią, na samym początku zaznaczyłem dodatkowo ligę hiszpańską, do której usilnie staram się teraz dostać. Chciałem coś z legią osiągnąc i udało mi się to! puchar uefa 2 miejsce w lidze mistrzów, puchary polski ect. co chwila wyrażam zainteresowanie pracą menadźera w klubach z 1 ligi hiszpańskiej oraz wysyłam podania i mimo iż moja reputacja jest kontynentalna, osiągnięcia bardzo dobre to żaden klub mnie nie chce...:/ czy pozostaje mi tylko czekać? Zarząd i kibice już plują jadem w moją stronę, zwolnią mnie i zostane bez niczego... Czy mam zdominować całą europę zanim mnie ktoś przyjmie?, czy jest to kwestia doświadczenia(teraz ciągnę 3 sezon)? pozdrówka i dzięki za inf.

chemiQ Partyzant

01.08.2006 03:37    #1705     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ehh...a ja prowadze Wisełke w 1 sezonie ćwierćfinał P.Uefa a w 2 sezonie Półfinał LM...niby nic wielkiego ale cieszy:) kupiłem m.in. Kisliy, Giode, Iakovenko, Vucinica, Srne i Janczyka:)

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

31.07.2006 04:55    #1706     Sufler - Porady do gry - spadek reputacji managera :(
więc zaczne od początku, zacząłem grać lechem i po 7 sezonach gdzie dobrze mi szło w europejskich puchar przeniosłem się do Wolverhampton Wolves ( juz byli w premiership) i wygryałem z nimi lige i odpadłem w finale pucharu uefa. Poszedłem do Barcelony (majac juz reputacje kontynentalną) tam przez piec lat wygralem 5 razu lige, raz lige mistrzow i pare razy puchar hiszpanii. Miałem juz wtedy reputacje światową. Ale że gra taką potęgą mi się znudziła przeszedłem do pogrążonego w problemach Arsenalu. Tam miałem za cel uwaga!! awansowac do wyższej ligi, oczywiście kolejny bug gry i w miesiącu lutym (miałem 1 miejsce w lidze i raczej pewne mistrzostwo) zostalem z klubu wyrzucony za to że nie udało mi sie awansowac do wyższej klasy rozgrywek... po 2 misiącach bez pracy powróciłem na stare śmieci czyli do lecha, później patrze na sztab szkoleniowy i obok mego nazwisko reputacja jest tylko KRAJOWA :|

i tu moje pytania:
1. czy spadek mojej reputacjhi jest związany z tym że przeszedłem do gorszej ligii czy klubu?
2. jestem w końcówce sezonu i gram lechem w półfinale P.Uefa, i czy jak go wygram wzrośnie reputacja klubu z krajowej na kontynetalną?

Mehehe Młody aktywista

29.07.2006 10:50    #1707     Sufler - Porady do gry - wynik meczu
to u mnie gdy gralem legia w pucharze uefa bojarski nie wykorzystal 3 rzutow karnych w 1 meczy ale wygralem ten mecz 1:0 a przy wyniku na wyjezdzie 1:1 przeszedlem dalej i dopiero roma w finale mnie pokonala 1:0 ;)

steffanello Partyzant

29.07.2006 08:03    #1708     Sufler - Porady do gry - wynik meczu
to co chwalimy się rekordami ;] mój to 21:2 w półfinale UEFA cup Gralem Widzewem z Benfica

potteromaniak Młody aktywista

28.07.2006 03:57    #1709     Sufler - Porady do gry - Reputacja menadzera
Ja mam w Legii swiatowa, mam 2009, a nie wygralem ani ligi, ani pucharu, bylem tylko w fazie grupowej LM raz, i raz w 1/8, albo nawet 1/16 PUefa

kali22 Partyzant

27.07.2006 06:40    #1710     Sufler - Porady do gry - fabio i jego brat
obi mikel podpisal kontrakt z menchesterem ale jakis czas pozniej chelsea zaproponowala mu dwukrotnie wiekszy i takze podpisal.byla z tego niezla afera i obi musial sie chowac na jakic czas gdyz uefa zajela sie ta sprawa i nadal nie jest ona roztrzygnieta :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution