Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Nile Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.08.2006 09:50    #1691     Sufler - Porady do gry - Nielojalni piłkarze
Mam pytanie związane z kontraktami piłkarzy. A więc tak; gram Zawiszą SA i pokonałem rywala w 1 rundzie pucharu UEFA, a piłkarze którzy stanowili trzon mojej drużyny podpisali z innymi klubami kontrakty (bo ze mną nie chcieli przedłużyc). Nie wiem dlaczego. Większośc poszła do Legi (z rogerem, eltonem idt), jeden argentynczyk poszedł do AZ, a obrońca do Mainz. Niewiem co robic drużyna mi się rozpadła. Mam wielu młodych zdolnych zawodników, ale wszyscy są z zagranicy i limit w fmie mi się wyczerpuje przy ustalaniu składu. Lipa jednym słowem. Nie wiem co zrobic. Sytuacja w klubie jest bardzo dobra więc nie wiem dlaczego piłkarze nie chcieli przedłużyc ze mną kontraktów. W lidze zajmuje 4 miejsce, ale liga polska w 2009 roku stała się tą podobną do holenderskiej (no może nie dokońca, ale jej poziom wzrósł). Pomocy.

Proletariat

06.08.2006 06:38    #1692     Sufler - Porady do gry - jaki cel???? .....
witam... jaki macie cel ???
wygrac lige (w tym panstwie co gracie)
wygrac puchar (w tym panstwie co gracie)
wygrac lige mistrzow
wygrac puchar uefa
wygrac mistrzosta europy
wygrac mistrzostwa swiata
doprowadzic panstwo na szczyt rankingu swiatowego
doprowadzic zespol na sam szczyt rankingu klubowego

Moim celem jest doprowadzenie zespolu na sam szczyt rankingu klubowgo
GRAM ATL.MADRYT ktory byl 123 a teraz jest na miejscu 100 po pierwszym sezonie a po drugim ... W drugim juz jestem prawie mistrzem ligi wygralem copa de la rey i jestem w cwiercfinale ligi mistrzow!!!!!! :-)

Scout Młody aktywista

06.08.2006 04:58    #1693     Sufler - Porady do gry - Pytanko
LM to UEFA Champions League, rozgrywki Europejskie, moze jak by bylo FIFA C.L. to moze by cos z tego bylo ;)

A tak w ogole graj w Oblivion- bedziesz WIELKI! ;]

Proletariat

05.08.2006 18:01    #1694     Sufler - Porady do gry - Forma na początku sezonu
W pierwszym sezonie prowadzenia obojetnie jakiego klubu ZAWSZE w pierwszych 3-4 meczach moja druzyna gra dobrze, w kolejnych meczach juz gorzej. W nastepnych sezonach mimo niezlej formy w meczach towarzyskich, na poczatku skrajnie zawodzi. Np. w 2 moj Lech przez pierwsze 8 spotkan zajmowal ostatnie miejsce, dopiero potem zaczal wygrywajac wiekszosc meczy. Niestety na miejsca premiowane gra w UEFA zabraklo punktow (5 miejsce).
Co zrobic w okresie przygotowawczym zeby forma na poczatku byla zadawalajaca?

Proletariat

05.08.2006 11:59    #1695     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Koroną Kielce, aktualnie mam 2013 rok a na koncie 4 mistrzostwa, 2 puchary Polski, 1 Puchar UEFA (EURO) i 2 zwycięstwa w LM z rzędu. Po pierwszej wygranej w LM kibice nazwali mnie cudotwócą, a po drugim uznali, że podpisałem pakt z diabłem :) Nie chce mi się zrzucac screenów, ale gdyby ktoś chciał, żebym je mu przesłał to niech pisze na GG 3399072

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
05.08.2006 06:48    #1696     Sufler - Porady do gry - 2 kluby
Niestety nie ;) Można prowadzić klub i reprezentację, ale nie można dwóch klubów tudzież dwóch reprezentacji. A co, jakby twój Lyon i Parma (którą w założeniu być prowadził) spotkałyby się w Pucharze UEFA albo LM? ;)

mideros Partyzant

04.08.2006 12:58    #1697     Sufler - Porady do gry - Liga islandzka
Witam. ja gralem lige islandzka i jak mialem duzo kasy to dostawalem pieniadze na transfery nie duze ale jednak. Aby klub zmienil status w islandii na zawodowy nie wystarczy wygrac lige i puchar. mi status zmienil sie dopiero wtedy gdy w jednym sezonie awansowalem do 3 rundy kwalifikacji do ligi mistrzow a nastepnie do fazy grupowej pucharu uefa. po zmianie statusu na zawodowy liczba graczy chetnych do gry w waszym klubie bedzie tak ogromna ze nie bedziecie wiedzieli kogo kupowac a w lidze nie bedzie na was mocnych. pozdrawiam i zycze milej gry

Proletariat

04.08.2006 10:14    #1698     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Legia w FM 2006 i mam 2013 rok i jak na razie to wygralem 5razy LM i raz zatrzymalem sie w Pucharze Uefa w półfinale grajac z Lyonem pierwszy mecz 1-0 dla mnie a drugi to niestesty 4-1 do tyłu a w lidze to od samego poczatku 2005/2006 do 2012 roku pierwsze miejsce a teraz mi nie idzie bo po 11 kolejkach jestem na 7miejscu a co nie spodziewanie na pierwszym miejscu jest Arka Gdynia jesli ktos by chcial porozmawiac to gg 6189845

Proletariat

04.08.2006 05:54    #1699     Sufler - Porady do gry - Liga islandzka
Siemka... mam taki dylemat czy kontynuaować gre FH Hafnarfjordur bo mimo, iż oni są mistrzami to nie dostali ani grosza na transfery !!! :D | Zdobyłem nimi puchari zaczynam lige, którą także chce wygrać :) ale czy po jakis sukcesach przybędzie funduszy i czy lepsi piłkarze bedą chcieli do mnie przychodzić ?? moim celem jest wprowadzenie także ich do fazy grupowej puchatu UEFA :D:D prosze o pomoc :)

oniek Partyzant

03.08.2006 08:54    #1700     Sufler - Porady do gry - Usatysfakcjonowany zarzad
moze masz racje..."prawie" cos osiagnalem wyszedlem z grupy pucharu uefa (same zwyciwstwa) w pierwszym meczu po grupie wygralem u siebie z dynamem kijow 1:0 ...rewanz juz mi nie wyszedl. dostalem 5:1!!! i PAPA EUROPA :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution