Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Proletariat

11.08.2006 17:39    #1681     Sufler - Porady do gry - włoskie kluby
ja grałem klubem z c 2
0 kasy
piłkarze słabi
awansowałem do serie b
potem znowu spadłem
i awansowałem pierw do serie b a potem do serie a
pierw się ledwo utrzymałem a potem grałem w pucharze uefa
potem wygrałem ligę
wygrałem ligę mistrzów i było super

Proletariat

11.08.2006 11:34    #1682     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja 2-ligowym Zaglebiem Sosonowiec juz w 2 sezonie zdobylem mistrzostwo polski, w chyba czwartym puchar uefa a jakis czas pozniej nawet lige mistrzow i to jest sukces a nie ze iles tam razy wygralem manchasterem realem czy milanem:D

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.08.2006 04:09    #1683     Sufler - Porady do gry - Reputacja u beniaminka
Reputacja wzrasta po kazdym wygranym meczu, nie tylko po zwyciestwach w LM, UEFA i zdobywaniu mistrzostw kraju

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

10.08.2006 18:35    #1684     Sufler - Porady do gry - reputacja polskiej ligi
no w przeciągu ostatnich dwóch lat zdobyłem lechem Puchar Uefa a rok później Lige Mistrzów, a mam rok 2022

LUBER Partyzant

10.08.2006 16:35    #1685     Sufler - Porady do gry - MIejsca w lm
Pewnie u mnie po 2 sezonach 2 kluby sa lidze mistrzów.Jeden gra od 3 fazy a drugi o 2 fazy kwalifikacji.Potem dwa nastepne w tabeli sa w UEFA Cup.

AdrianMmz Partyzant

07.08.2006 16:40    #1686     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Gralem jeszcze Portsmouth i sciagnelem do nirgo Defo kory zostal 2x podrzad krolem strzelcow.Zdobylem mistrzzostwo angli puchar angli i tam jeszcze kilka najwiekszy sukces to bylo wygranie LM i P.Uefa

AdrianMmz Partyzant

07.08.2006 16:36    #1687     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram 5sezon Widzewm i mam 3mistrzostwa pod zad i 2 puchary polski no i oczywiscie mistrzostwo 2ligi.Na konice mam 30mln euro.Wiem za narazie wypadam salabo w porownaniu z innymi ale bede gral dalej az wygram LM albo P.UEFA i sprowadze jakiegos klasowego zawodnika narazie moj najslyniejszy transfer to sprowadzenie Frankowskiego

Proletariat

07.08.2006 04:17    #1688     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Czesc kto ze mną zagra jaestem w te klocki nprawde dobry WISŁA PŁOCK WYGRAŁEM PUCHAR UEFA I ZA KAZDYM RAZEM LIGE POLSKĄ
(TYLKO JEST PEWIEN PROBLEM NIE WIEM JAK SIE GRA W NECIE W TĄ GRE)
JAK KTOŚ UMIAŁBY MI WYTUMACZYĆ TO TO NÓJ NR GG 1886917)
JAKSIE NIE BOICIE TO ZAPRASZAM

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

06.08.2006 11:18    #1689     Sufler - Porady do gry - stadion przy ul.bułgarskiej
witam, więc gram lechem, mając wysoki budżet (ok.50 mln Euro, dobrze idzie mi w pucharach (rok temu wygrałem puchar UEFA), a teraz jestem w półfinale LM i prosiłem już zarząd o rozbudowe stadionu, ale się nie zgodził. i jestem ciekaw czy ktoś z was kto grał lechem miał rozbudowany stadion (bez użycia eytora) ?

Nile Partyzant

06.08.2006 11:03    #1690     Sufler - Porady do gry - Nielojalni piłkarze
pieniędzy mam dużo, poprzez mahloje - czyli sprzedawałem słabych piłkarzy za 2 mln dolarów np. do Wisły. Choc tym piłkarza moglem zapewnic tylko 13 tysiecy tygodniowo a wczesniej zarabiali 5 tys. A sezon się teraz powoli konczy, a ja jestem na 4 miejscu (cwiercfinał pucharu uefa, tam przegrałem z Feyenoordem), a Legia do której piłkarze przechodzą jest 8 i nic w pucharach nie osiągneła)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.