Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

MT(L) Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.08.2006 10:10    #1671     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
PS. Puchar Uefa zdobyłem w drugim sezonie i superpuchar.

MT(L) Partyzant

24.08.2006 10:06    #1672     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Siema. Chciałbym sie pochwalić swoimi sukcesami w LEGII.
Zagrałem 2 sezony (aktualnie gram 3 sezon) zdobyłem 2x OE raz Puchar Polski 1x Puchar Uefa 1x Superpuchar Europy wygrywając 4-0 z MU.
W finale PU miałem farta przegrywałem cały mecz 1-0 z arsenalem dopiero w 90 minucie wyrównał Pytlarz. wygrałem w karnych. Gram uczciwie bez żadnych edytorów itp. na patchu 6.02. Jak ktoś chce wrzuce taktyke mecze screny ze składem co tylko chcecie.
Pisze że gram uczciwie dlatego bo widze tu takich ludzi co podniecają sie że po 20 sezonach awansują z 5 ligi do Premiership, bronią się przed spadkiem i myslą że są najlepsi.

ddetep Partyzant

23.08.2006 16:34    #1673     Sufler - Porady do gry - BŁAGAM! POMOCY!!
gram altrincham awansowalem do 3 ligi gdy zacynalem gre bylem w 6 rozbudowalem baze po pierwszym sezonie ale juniorzy nie pojawiali się w u-18 w innych zesopłach z nizszych lig jest tak samo I TERAZ ZACZYNA się problem wygralem FA CUP i moge grac w pucharze uefa jednak musze zgłosic 4 wychowanków z klubu których oczywiscie nie mam i utknolem w miejscu. Nie mogę kontynuowac gry. CZY DA SIĘ COŚ ZROBIC?? BŁAGAM POMÓŻCIE!!

rinho Partyzant

19.08.2006 03:19    #1674     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Moja najlepsza kariera miałą miejsce jeszcze w Cm 4. Grałem SC Pfullendorf - 3 liga niemiecka. Po roku awans do 2 ligi, po roku do 1. Potem chyba dwa sezony koło środka tabeli i w końcu upragniony awans do Pucharu UEFA z ostatniego, premiowanego miejsca :). Grali u mnie m. in. Dennis Gergkamp, Cocu, Frank de Boer, Hakan Yakin, Pierre van Hooijdonk, Rivaldo... Miałem najstarszy skład w lidze :). Ale największą gwiazdą był Amado Guevara - fenomenalny ofensywny pomocnik. Przyszedł do mnei już na samym początku z wolnego transferu i po pewny czasie został kapitnem. Wyobraźcie sobie - od trzeciej ligi po puchar UEFA - ciągle w wyściowej 11 :)

roni123 Partyzant

18.08.2006 13:39    #1675     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja grałem cztyery sezony WISŁA KRAKÓW i zdobyłem 4 mistrzostwa kraju i cztery puchary polski mojom najwieksza suma jaka otzymałe za zawodnika to 5 mln euro za Tomasza Sawiskiego polecam go wsztstkim dotarłe takze do ćwierćwinau pucharu UEFA. prowadziłem reprezentacje szwajcari i awansawałem do fifa word cup. jeszcze nie skonczłem gry więc może bedzie się jeszcze pochwalic!!! nie moga się już doczekać fm 2007

Proletariat

15.08.2006 10:20    #1676     Sufler - Porady do gry - liga hongkondzka
Honkgkong ( pozdro dla pewnego posła ) troche różni się od europy w piłce nożnej !!! Być może są tam inne zasady i te rozgrywki w których grałeś były azjatycką ligą mistrzów a nie pucharem uefa !!! Mioże zagrasz mistrzostwach klubowych !!!! Wszystko jest możliwe !!! POWODZENIA W PODBIJANIU AZJATYCKIEJ PIŁKI ;-)))

Proletariat

15.08.2006 10:19    #1677     Sufler - Porady do gry - liga hongkondzka
Honkgkong ( pozdro dla pewnego posła ) troche różni się od europy w piłce nożnej !!! Być może są tam inne zasady i te rozgrywki w których grałeś były azjatycką ligą mistrzów a nie pucharem uefa !!! Mioże zagrasz mistrzostwach klubowych !!!! Wszystko jest możliwe !!! POWODZENIA W PODBIJANIU AZJATYCKIEJ PIŁKI ;-)))

Proletariat

12.08.2006 06:30    #1678     Sufler - Porady do gry - Kasa
Mam poblem kiedy wygralem extraklase albo wyszedlem z grupy pucharu uefa to dostalem wiadomosc od zarzadu ze dostalem pewna kwote lcz na budzet tranferowy nie dlaczego??

Proletariat

12.08.2006 06:27    #1679     Sufler - Porady do gry - Legia Warszawa
To prawda ja gram legia i doszedlem do cwiercfilnalu uefa a fabianski jest najlepszym bramkarzem w extraklasie

sebcio1 Młody aktywista

12.08.2006 02:28    #1680     Sufler - Porady do gry - liga hongkondzka
mam pytanie grałem jakąś drużyną honkondzką wygrałem lige i rozgrywki azjatyckie (tak jak w europie puchar uefa) myślałem że za rok bęe grał w tych ważniejszych rozgrywkach a tu nadal gram w tamtych.... ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution