Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

zawadzio5 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2006 07:57    #1661     Sufler - Porady do gry - Klub, a liga
Seba-----> Gościu się napewno pyta po to, żeby zagrać sobie tymi klubami w P.Uefa, ale z tego co wiem to tylko w Vaduz tak jest.

mistrzart Partyzant

31.08.2006 10:17    #1662     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja gram finishparkietem w FM'a 06, wreszcie w sezonie 09/00 wygralem lige, wczesniej absolutna dominacja wisly krakow, wygrali 6 czy 7 razy lige pod rzad, to samo z PP, moze moje osiagi nie sa duze, ale klub jest bogaty, teraz wreszcie zdobylem mistrza i P. uefa :D stawiam na sprowadzanie zawodnikow za male pieniadze a sprzedawanie ich za miliony, przez co sie extra wzbogacilem, co do sukcesow do awans do 1 ligi ( przez baraze w 1 sezonie), pozniej 2 vicemistrzostwa,1 trzecie miesjce, wygrana w uefa i raz polfinal, i przegrana w PP, teraz cos o transferach ( ceny w euro): sprzedalem Ihenacho za 5 mln do sparty praga,czarnieckiego michala za 7 mln do arsenalu,przemyslawa kuliga do wisly za 4,2 mln, daniela jumicia do AZ za 3,2 mln, krzystofa filipka za 2,3 do jagielloni, tomasza kotwice do wisly za 2,6 mln + paru innym zawodnikow ze wplyw z transferow wyniosl 31,5 MLN a wartosc kupionych zawodnikow 2,5 MLN , moze osiagniecia nie sa wielkie ale kazdy kto podjal sie menadzerki w finishparkiecie wie, ze to maly klubik i ma strasznie malo pieniedzy, aa i pochwale sie trenerami :D ( majdan, brzeczek, czerwiec, jorg stiel, czereszewski,tomasz klos, + kilku zagranicznych :D)
tu macie aktualny sklad ( polecam jana koprivca - extra mlody bramkarz i tani )
http://img39(...)otm9.jpg
tak dla jasnosci gojko kacar - reprezentant serbi i czarnogory
claude parfait ngom a djam - rep. kamerunu
castillo - rep. kolumbii
viler, writzl,koprivec - rep. slowenii
quinonez- rep. ekwadoru
rojas-rep paragwaju
ajanowvic - rep bosni
diakate- rep wybrzeza kosci sloniowej
stephanovs - rep łotwy
a tu na potwierdzenie:
http://img41(...)dpv7.jpg
szkoda tylko ze kazdy zawodnik jaki sie u mnie wybije chce odrazu odejsc bo twierdzi ze juz wszystko w klubie osiagnal :/ no i musze sprzedawac na sile :/
to na tyle, pozdro dal tych co chcialo im sie to czytac

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
30.08.2006 06:42    #1663     Sufler - Porady do gry - polska liga
Przyjelo sie mowic, ze powodem jest fakt, iz Polska jest krajem rozwijajacym sie, a zawodnicy ktorych chcesz kupic graja w krajach rozwinietych. Moze miec wplyw na to takze reputacja zespolu i ligi, ktore czesto zmieniaja sie wolniej niz pozycje w rankingu UEFA.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

30.08.2006 06:38    #1664     Sufler - Porady do gry - polska liga
siemka, mam rok 2024, klubu europejskie są słabe, bo przez ostatnie 4 lata wygrałem lechem 1x Puchar Uefa i 3x Lige Mistrzów, i mój klub jest najlepszy w europie (w tym sezonie razem z innymi klubami jestem faworytem do wygrania LM) a polska liga zajmuje bodajże 5 miejsce. I mimo że jestem tak renomowanym klubem (reputacja globalna) nie moge ściągnąć zawodników z anglii czy włoch (nawet z tych najniżyszch rozgrywek jak 1liga angielska), dlaczego??

Manager_1t Partyzant

26.08.2006 17:12    #1665     Sufler - Porady do gry - "Napotkano poważny błąd"
Zibinek ty nie musisz mnie uczyc co mam brac bo gram w menagera jusz 3,5 roku i wiem co robie w kazdym managerze gram do okolo 2025-2027 roku to chcem tym razem na kompie miec duzo lig bo na starym (1000mhz, 350 ram) bralem 12 lig z 8 krajow z normalna baza danych. Teraz mam 20 lig z 10 karajow(normalna baza) no moze dwie za duzo( bo wziolem rosyjska i austryiacka) ale przez tyle czasu na serio mozna po wielu klubach chodzic. No naprzyklad ja nie oszukuje i nie wczytuje gry gdy przegram jakis wazniejszy mecz no i zdaza sie wyleciec z klubu gdy dokonam zlych transferow czy zrobie jakies inne bledy. Dla mnie nie jest najwazniejasz czy gra dziala wolniej wazne zeby mi sie nie znudzilo a przy przynajmniej 18 ligach z 10 krajow mam tyle klubow ze jest akurat. . I moim mazeniem jest wygranie lig we wszystkich najlepszych krajach Europy to musze te 10 krajow wziac a na poczatku to sie tułam przeciez po 2 czy 3 ligach. i na przykklad gdy w Football managerze 2005 wygralem lige polska ze 2 razy i przenioslem sie do 2 ligi holenderskeij wtedy awansowalem z 2 do 1 holenderskeij przeszlem do NEC nejmehen i wygralem lige to bylo w 2009 a jeszcze ile czasu do 2025 . W poprzednim managerze zwiedzilem naprawde duzo klubow zaniem wygralem lige mistrzow czy puchar UEFA. A przy okazji wziolem 5 lig z 1 kraju z normalna baza danych i tez sie wylancza wiec to nie przez ilosc ramu i lig. Heh no ja nie wiem jusz przez co to jest bo mam 1000 ramu w 1 kostce to nie ma konfliktow pomiedzy roznymi kostkami ramu.

era Partyzant

26.08.2006 02:30    #1666     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
czubki , majac tylu zawodnikow spoza UE i ogolnie spoza polski to jest sranie a nie granie , gram Legia mimo tego ze mam reputacje kontynentalna to nie przejdzie do mnie zaden zawodnik z zachodniej europy :/ moge sprowadzac tylko jeszcze z ameryki płd i wschodniej oraz srodkowej :f . Jezeli ma sie malo polakow w skladzie to i wyniki sa do dupy , wygrywajac puefa mialem chyba 3 niepolakow ale jak wiadomo po tym sukcesie zaczely sienimi interesowac inne kluby wiec posprzedawalem troche . Mam koncowke 2011 roku i 3 polakow w skladzie to ledwo co jestem 1 w tabeli i w grupie ligi mistrzow bylem 4 :C przegrywajac 2 razy z Fenerbahce po 1;0 , wygrywajac z Olympiakosem 4;1 i porazka 2;1 a takze z przegrana z Malmoe 1;0 oraz wygrana 2;0 :/
Wiec moja uwaga jest taka : grajac polskim klubem nie przesadzajcie ze sprowadzaniem pilkarzy z zagranicy.
Najlepsi sa ci co do tego kity wciskaja ze jakimis 2 ligowcami wygrali lige mistrzow , prawda jest taka ze uczciwie nie da sie polskim klubem wygrac ligi mistrzow !
a Bartosz :D to ewenement choc jak bylo widac on mial w skladzie duzo polakow ktorzy byli ze soba bardzo zgrani i ktorzy wygrywali

Mehehe Młody aktywista

25.08.2006 17:14    #1667     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja mialem Fabianski-bronowicki(wasilewski)zytko-choto-edson ktory strzelal najwazniejsze bramki byl moim najlepszym strzelcem bo azdy praktycznie rzut wolny i karny to byl gol -szalach(lobodzinski) bury(iwanski)-vega(surma) roger i arbelaez oraz jakis argentynczyk ale nazwiska nie pamietam napad to byl zalezy bo gdy gralem przeciwko potega to 1 napastnik a jesli kluby typu porto lyon lub kazdy innym tylko gra u siebie to gralem dwoma napastnikami ale zazwyczaj to byli janczyk jelen oraz polniak gra w u-18 ale pozniej jest swietnym napastnikiem :) a moj najlepszy mecz to byl cudowny polfinalowy mecz UEFAz liverpoolem 1 wygralem 2:0 u siebie a na wyjezdzie prowadzilem 0:1 nagle3:1 dla liverpoolu i 4:1 ale gol ze spalonego w 80 chyba minucie moich to tak podbudowalo ze zremisowali po 2 golach iwanskiego w 90 minucie :D a potem wpadaka 0:1 w finale z roma a w LM to najwiekszy fuks bo i8alem slabych przeciwnikow lyon steua i crvena w grupie potem 1?8 to psv i 1/4 to walencja a w polfinale wtopka z interem :)

Mehehe Młody aktywista

25.08.2006 06:29    #1668     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
MT(L) no to niezle ci poszlo ja jak gralem Legia doszedlem do finalu UEFA lecz roma byla lepsza a potem w lidze mistrzow w nastepnym sezonie doszedlem do polfinalu ale tam mnie inter wyeliminowal :(

Zibenek Partyzant

24.08.2006 10:31    #1669     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wszyscy sie podniecacie bo prowadzicie potęgi jak sevilla , barcelona , liverpool. Ja Ślaskiem Wrocław byłem w półfinale UEFA i przegrałem z Realem Madrid .

MT(L) Partyzant

24.08.2006 10:10    #1670     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
PS. Puchar Uefa zdobyłem w drugim sezonie i superpuchar.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution