Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.09.2006 23:44    #1651     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mój balans w Śląsku 4sezon

Mój skład w Śląsku 4sezon

Hall of Fame Śląsk

Droga do meczu z Realem w PUEFA

I sam mecz z Realem w 1/4 PUEFA

benficafan Partyzant

15.09.2006 21:37    #1652     Sufler - Porady do gry - FM 2007
Czy w nowym FM'ie będzie taka możliwośc że nasza drużyna nie będzie rozgywała meczy pucharowych na swoim stadionie bo nasz stadion nie bedzie spełaniał wymogów UEFA? Tak ostatnio było w meczu Startu pomiedzy Ajaxem. Stadion norweskiej drużyny i spełniał wymogów UEFA więc grali na innym stadionie. Co Wy myslicie o tym pomysle? Może gdyby była taka opcja to zarząd łatwiej lub szybciej rozbudowywałby nasz stadion.

sebcio1 Młody aktywista

15.09.2006 21:34    #1653     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
po pierwsze był już kiedyś taki temat i specjalnie wtedy zaczołem grać legią niby tylko jede sezon ale wygrałem ligę i doszłem do półfinału pucharu polskia w pucharze uefa wyszłem z grupy niesety przegrałem w następnej rundzue z leverkusen ale jest jeden haczyk który zawsze robie nie zawsze on się sprawda w pierwszym sezonie ale w drugim trzecim zbieram tylko żniwa w pierwszyms ezonie sprzedaje starych dziadów a kupuje młodych i utalentowanych np taki mały interes sprzedałem poledice za 1.4mln zł i jescze do tego iwanski albo kiełbowicz poszedł za 14 mln zł . no moze to są przykłady że oni sa słabi ale można ich za niezłą kase sprzedać

sefko1 Przodownik pracy

15.09.2006 14:16    #1654     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
To moze ja cos napisze. Nie ma sie specjalnie narazie czym chwalić. Prowadze Śląsk Wrocław (gram na łatce 6.0.3 bez żadnych robsonów).
1sezon. Zwycięstwo w 2.Lidze (7 pkt przewagi nad Widzewem), ćwierćfinał pucharu Polski i odpadniećie z Amicą.
2sezon. 2 miejsce w 1.Lidze (9pky straty do Wisły), ćwierćfinał PP i odpadnięcie z Wisłą
3sezon. 1 miejsce w 1.Lidze (7pkt przewagi nad Wisłą), ćwierćfinał PP (cholera ile razy można odpaść w ćwierćfinale :( ) i najwiekszy suksec ćwierćfinał PUEFA po odpadnięciu z Realem Madryt 1:3 i 1:0
Mój skład:
B.Janukiewicz (Wieczorek)
OP.Celeban (Boichenko(rosja))
OŚ.Napierała(Hernacki)
OŚ.Kroczek(Żytko)
OL.K.Kazimierczak(P.Kazimierczak)
DP.Sztylka(Strąk)
OP.Kronevater(słowenia) (Trałka,Dobek)
OPR.Siciak(Wysocki)
OPL.Vlasov(rosia) (Piotr Brozek,Stanford)
NP.Lutsenko (rosja) - 2 krotny król strzelców 1.Ligi (Grosicki)
NL.Kowal (Janoszka)

2 razy rozbudowałem bazę treningową i teraz mam rozbudowe stadionu o 7500 siedlisk.
W sumie największą przyjemność sprawia mi zarabianie kasy.
W balansie mam 33 mln USD i moge dawać kontrakty na poziomie 60tys USD/tyg (trochę to nierealne, ale taki urok gry).

Na koniec:
1.Nie stosuje techniki load/save
2. Nie uzywam FMScuta (ale sam mam 6 skautów w klubie przez cały szac penetrujących kilka regionów)
3.mój trening jest w każdej pozycji "****" lub "*****" z obiążeniem lękkim dla trenerów i cięzkim dla graczy w rozróżnieniu da każdą pozycję.
4.Gram z wgranymi 2 ligami z Polski i baza Ogromną.
5.W każdej przerwie miedzy rozgrywkami ustawiam 6 meczów towarzyskich z silnymi przeciwnikami (CSKA Sofia, CSKA Moskwa, Steaua, Herta Berlin itp.) inkasując z biletów 120-180tys USD. Zwykle je wygrywam mimo, że przeciwnik gra w najmocniejszym składzie.
6.Niestety wykorzystuje bugi w grze (tu się trochę wstydzę):
Zakup Golińskiego za 3tys USD i sprzedaż za klika dni za kwote 300tys. USD. Nie wiem czemu sie tak dzieje. Myśle, że programiści powinni poprawic tę częśc gry. Bo dziwne, że nikt nie kupił Golińskiego jak był na Liście, a potem jak rozpuściłem oferty po klubach za 100 razy większą kwotę to zgłosiło się wiele klubów.
Jak ktoś będzie chciał mogę wkleić screeny. Pozdrawiam.

SyZtem Przodownik pracy

11.09.2006 18:11    #1655     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
niemiecka druzyna St. Pauli (na starcie rozgrywki Regionalla Nord - odpowiednik polskiej 3 ligi) final pucharu niemiec, raz 2 miejsce w bundeslidze 2 razy 3 miejsce, zdobywca lm (2012), 2x final Ligapokal - jeden wygrany drugi przegrany noi z takich mniejszych sukcesow przed zdobyciem lm - 2x cwf p uefa, 3 miejsce w fazie gr lm.. kisliy jest warty 29mln euro. jutro wrzuce screeny bo dzis jestem na kompie brata

Adermor Partyzant

Wielkim skokiem było stworzenie FM 2005 zmieniło sie wszystko.Ale zawiodłem się na FM 2006.Praktycznie sie nic nie zmieniło tylko niewiele opcjii a najgorsze jest trening o wiele lepszy był już w poprzednich edycjach FM .Wiem ze jest trudno stworzyc taką ger ale panowie... .Mam wielkąnadzieje ze FM 2007 bedzie o 100% lepszy od ostatnich częśći tej gry. .Aby twórcą pomóz w tym przedsięwzięciu aby kolejna wersaj FM była lepsza przygotowałem pare opcjii których brakuje w 2006FM a napewno byłyby mile widziane w FM2007.
1.Pierwszą rzeczą której mi brakuje to samemu dobierania sponsorów ale tylko na jeden rok.
2.Wiecej możliwośći w opcjach taktyki jest o wiele za mało.
3.Przedewszystkim mecze w 3D.
4.Mozliwość decydowania o budżecie transferowym,przeznaczenie pensjii dla zawodników oraz samemu decydowania o rozbudowie stadionu i szkółki młodzieżowej.
5.Aby piłkarz mógł zaczynać karierę od najmłodszych lat 8-9.W tym celu utworzyc ligi U-10,U-13,U-17
6.Aby rozmowy z drużyną, z każdą osobą związaną z klubem reprezentacją były możliwe w każdej chwili nie tylko podczs przerwy i po meczu.
7.Chciałbym aby poprawiono możliwość przeprowadzenia treningów:Mozliwość obozów kondycyjnych reżimów codziennych oraz samemu ustalać ile wolnego dać swoim zawodnikom .8.Wieksze możliwośći w organizowaniu meczów towarzyskich ,możliwość gry na cele haretatywne,co zato zyskają.
9. Udoskonalenie w przekazywaniu wskazówek menadzera podczas meczu.
10.Zminimalizowanie ograniczen piłkarzy grających( zpoza UE oraz innych kontynentów)w klubach europejskich.
11.MOżliwość inwestowania w stadion (lepsze oswietlenie,naglosnienie,laweczki,podgrzewana murawa,oraz srodek transportu na mecze,sprzet dla piłkarzy,) lub wybudowania nowego np:JAk arsenal .
12.Mozliwość treningów reprezentacjii.Zgrupowania reprezentacjii.
13.Opcja wydaqwania swoich pieniedzy.NOwy do m Samochud ,cele haretatywneitp.
14.Obowiazkowe konferencje przed meczami
15.Wiecej wywiadów z dziennikarzami
16.Wiecej nagród ale i tagżekar dla zawodników.
17.Co do hymnów przed meczami może być.Tym co sie znudzą to wyłączą głos.Proste.
18.Oczywiśćie loga wszystkich klubów.
19.Bardziej zaawansowany doping kibiców.MOgą być burdy ale muszą być kary od FIFA UEFA OD związku i to nie małe.

Mam nadzieje ze ktos to przeczyta i chodzby kilka z moich propozycjii bedzie wzięta pod uwage i przeanalizowana przez autorów FM 2007.Nie zawiedzcie mnie licze nawas.

Merxor Partyzant

02.09.2006 17:10    #1657     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
Przed chwilą grałem w pucharze UEFA z Milanem i co kaka strzelił w 90 minucie z własnej połowy.
Piłka się toczyła i bramkarz do niej wyszedł i kontuzja wtedy to zawodnik Milanu podbiegł i sobie strzelił do pustaczka i tak właśnie pożegnałem puchar UEFA. kufa

rinho Partyzant

02.09.2006 16:58    #1658     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
Mój brat też miał akcję z przedłużeniem ;) Chyba wygrał - to był finał P UEFA :)

mistrzart Partyzant

02.09.2006 05:47    #1659     Sufler - Porady do gry - Bardzo ambitni zawodnicy
ja gram finishaprkietem sezon 10/11 i wlasnie sprzedalem cala pierwsza 11 :D bo wszscy tak samo jak u Ciebie stwierdzili ze osiagneli wszystko, a to przez to ze zdobylem UEFA i 1 raz wygralem lige, niestety wczesniej tak samo chcieli odchodzic bo tak to juz jest jak sie gra malym klubem :) ale ja sprzedaje ich za kilka mln kazdy, wiec po 6 sezonach gry z transferow mam 55 MLN EURO :D a na miejsce starych sprzedanych gwiazd sprowadzam nowych mlodych zawodnikow za duzo mniejsze pieniadze, moim zdaniem jezeli chcesz ich dluzej przytrzymac to to otrzymaniu info ze ktos chce odejsc daj w odpowiedzi zeby zostal bo chcesz zeby klub sprostal jego wymaganiom i zeby on pomogl klubowi w osiagnieciu sukcesu, przez to mozliwe ze twoj zawodnik zostanie w klubie, albo bedzie chcial isc na liste transferowa, ale u mnie w 2 przypadkach na 10 chcieli na liste, tylko pozniej jak zostanie to sytuacje sie powtarza i za miesiac lub dwa znowu chce odejsc, tak to juz jest.. dawaj zaporowe ceny, wisla w tej grze jest obrzydliwie bogata :P a ona przewaznie chce kupowac zawodnikow :P
tu masz link na potwierdzenie kasy z transferow :D
http://img12(...)asw3.jpg

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

01.09.2006 18:44    #1660     Sufler - Porady do gry - Bardzo ambitni zawodnicy
ja mam podobna sytuacje w Slasku, tylko ze mam sezon 9/10 i jeszcze ani razu nie wygralem ligi (byla za to 1/4 PUEFA dwa razy, raz 1/8, a teraz walcze o wyjscie z grupy w LM) i to moze byc glownym problemem. ja sie ludze, ze jak wygram lige, to najdzie ich ochota na podpisanie kontraktow, bo jesli nie to strace po 2 zawodnikow z pierwszego skladu z kazdej pozycji (poza bramkarzem). denerwujace jest tez to, ze jak wystawie kolesia na liste na jego wlasne zyczenie, to po jakims czasie on mowi ze chce zostac, ja go zdejmuje z listy a dwa dni pozniej dostaje wiadomosc, ze np. "Tralka chce odejsc, Slask jest w szoku!" czy cos w tym rodzaju. moim zdaniem zlotego srodka na to nie ma, poza tym, ze musza przyjsc sukcesy, ale prawdziwe sukcesy (czyli nie 1/4 LM tylko zwyciestwo w LM) smutne ale obawiam sie, ze niestety prawdziwe :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution