Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.09.2006 11:38    #1641     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań dotycząych gry.
ad pkt 4.
To w takim razie ciakawe po co jest ten ranking. Pamietam jak kiedyś dużo pisało się, że dzieki dobre grzez w pucharach Wisła ma szanse byc rozstawiaona w losowaniu. A tu mimo dobrej gry w pucharach (ćw.PUEFA,1/16 LM) spadłem do 2 rundy mimo, że poprzednie 2 razy grałem w 3.

sefko1 Przodownik pracy

28.09.2006 08:57    #1642     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań dotycząych gry.
Ostatatnio 1 raz w FM06 włączyłem ligę polską (Śląsk Wrocław) i nasunęło mi sie parę pytań, na które wcześniej nie zwracałem uwagi:

1. Czy ma znaczenie jaki fizjolog(pchysio) ogłasza info o kontuzajcach zawodników?? Czy im lepszy pchyś tym szansa, że zawodnik bedzie miał krótszą kontuzje, a jeśli tak to czy mozna zmienic, który pchyś ma ogłaszać te raporty o kontuzjach?

2. Czy "obładowanie" treningów dla trenerów ma wpływ na ich efektywność. Tzn czy istnieje potrzeba zatrudnienia większej ich liczby żeby trening był "lekki" ? Czy to wogóle jest konieczne?

3. Jeśli klasyfikacją UEFA pokazaują, że Polska ma 2 miejsca w LM (1 raz mi sie tak pokazało po 5 sezonie) to znaczy, że te 2 miejsca będą obowiązywać dopiero od przyszłego sezonu? Obecnie gram w tych rozgrywkach tylko ja.

4. Wiecie co ma wpływ na rozstawienie drużyn w LM. Ja juz 3 raz gram w LM i poprzednie 2 razy grałem od 3 rundy (zdobyłem 63pkt w rangingu UEFA), a tu nagle w kolejnym sezonie (mimo, że Polska uzyskała kolejne miejsce w LM) musze grać od rundy nr2. A jak popatrzyłem na ranking UEFA to miałem zdecydowanie więcej pkt od tych rozstawianych od razu w 3 rundzie. CZemu tak się dzieje??

5. Od czego zależy wypłaca dywidenda?? Ja w śląsku po 5 sezonie zapłaciłem 18 mln USD. Trochę dużo, nawet jak na przyzwite zarobki. w Polsce dywidenda wynosi 19% od zysku. A ja miałem zysku około 36 mln. Czyżby wynosiła ona aż 50%. I dlaczego mimo, że zarabiam od poczatku gry to dopiero w 4 i 5 sezonie ją płaciłem?

Za rozwiązanie moich wątpliwości z góry dziękuję

Proletariat

24.09.2006 13:37    #1643     Sufler - Porady do gry - znikająca reputacja
ale ja mam teraz 3 paźdiernik 1 sezonu gram w pucharze uefa
dlaczego tak jest ?????? mam 1 miejsce w lidze

szczepanik4 Partyzant

23.09.2006 12:43    #1644     Sufler - Porady do gry - Koniec gry
dzięki za odpowiedz bo już się bałem nie nie grałem ale teraz mam zamiar Legią wygrać Ligę Mistrzów więc to troche potrwa a tak na marginesie to w pierwszym sezonie doszedłem do półfinału Pucharu UEFA

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
19.09.2006 09:32    #1645     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja zrezygnowałem z prowadzenia Wisły Kraków po moim triumfie w Pucharze UEFA - potrzebowałem nowych wyzwań ;) I aktualnie jestem selekcjonerem reprezentacji Rumunii i szkoleniowcem beniaminka Bundesligi - Alemanni Aachen.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

19.09.2006 08:55    #1646     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja Polską pokonalem Honkong 11:0 śląskiem doszedłem do pólfinału pucharu uefa wygrałem wszystko co było w polsce tera gram ajaxem i jest ok

rinho Partyzant

17.09.2006 12:23    #1647     Sufler - Porady do gry - Lyon - taktyka?!
Ja moim psg gram 4-1-3-2 Skrzydłowi i środkowy pomocnik mają strzałkę do przodu. Gram ofensywnie, z niewielkim pressingiem, ścisłym kryciem i kontratakami. Teraz walczę o 4 mistrzostwo z rzędu. W międzyczasie raz zdobyłem LM i raz P. UEFA

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

16.09.2006 21:06    #1648     Sufler - Porady do gry - Lyon - taktyka?!
ludzie pomyślcie
1- naipierw sprubui metodom prób i błędów
2 -ja lyonem taktykom 4-4-2 w ciągu trzech lat grałem 2 razy w pucharze uefa i półfinale chempionslig
3 -polecenia dla piłkarzy som zależne od ich umiejętności tak jak pisze "jakiś kolo" musiał byś pokazać skład bo zawodnik z dryblingiem 5 niemożę mieć polecenia raidy z piłką

sefko1 Przodownik pracy

16.09.2006 17:01    #1649     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No i mecz z Realem w ćwierćfinale PUEFA. Rewanż na wyjeżdzie. U Siebie przegrałem 1:3

Proletariat

16.09.2006 10:30    #1650     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
Co wy mi tu mowicie ze Legia jest slaba w FM? wszystko zalezy od tego kto i jak ja prowadzi... ja w 1 sezonie dostalem sie do p. UEFA, wyszedlem z grupy na 1 miejscu odpadajac potem z sevilla... po odpadnieciu z UEFA zajolem sie liga i zdobylem mistrzostwo kraju zostawiajac Wisle za soba z 9 pkt przewagi, doszedlem do finalu PP ale niestety Korona okazala sie za mocna. w 2 sezonie dostalem sie bez problemu do LM pokonujac Benfice najpierw 3:1 a potem 2:0... wyszedlem z grupy znowu na 1 miejscu zostawiajac za soba Liverpool, Bordeaux i Osasune... przegralem tylko jeden mecz z Liverpoolem 4:3... i oczywiscie tradycyjnie mistrzostwo i przegrana w PP z Wisla Plock... teraz gram 3 sezon i po rundzie jesiennej mam 10 pkt przewagi nad 2 miejscem w lidze czyli Korona Kielce... niestety zabawy z LM sie skonczyly bo nie wyszedlem z grupy i zajolem ostatnie miejsce... Bayern, Anderlecht i Porto okazaly sie za mocne... na otarcie lez remis z Bayernem i wygrana z Anderlechtem... ale niestety to za malo... teraz celuje wreszcie w PP bo wypadalo by go wkoncu zdobyc... mysle ze i 3 mistrzostwo z rzedu bez problemu uda sie wywalczyc... wiec pozdro dla normalnych managerow ktorzy nawet i SLABA Legie potrafia wyprowadzic na prosta... wedlug mnie to nie ma znaczenia co jest w grze tylko jak sie druzyne prowadzi...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution