Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

topskun Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.11.2006 23:38    #1611     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
witam od 3sezonow prowadze Wisle Krakow osiagniecia to wszystko na wlasnym podworku i w I sezonie PUEFA w LM szlo gorzej porazki w polfinalach, cwiercfinalach, dodaje mala fote mysle ze jest bardzo ciekawa :] pozdro

err Partyzant

11.11.2006 12:53    #1612     Sufler - Porady do gry - Znani zawodnicy w polsich klubach
Tylko, powiedz mi. Jak chcesz wygrać LM Legią w pierwszym sezonie? Musiałbyś wymienić cały skład. Samo zakwalifikowanie się do fazy grupowej jest już sukcesem.
Puchar UEFA, tu też drużyny muszą istnieć.
Do tego reprezentacja.
Ale to nie wszystko.
Atrakcyjność ligi zależy też od obiektów na których są rozgrywane mecze. Od atmosfery. Od zarobków w klubach. Cóż, Rooney ma większą pensje niż Arka budżet płacowy i transferowy łącznie.
Pozdrawiam

SyZtem Przodownik pracy

11.11.2006 12:31    #1613     Sufler - Porady do gry - Liga Mistrzów
Co do Liverpoolu, wtedy UEFA zdecydowało, że obrońca tytułu musi grać.. I potem wprowadzono przepis, że zwycięzca LM gra od Drugiej rundy kwalifikacyjnej bez rzadnych kwalifikacji (nie musi zając premiowanego miejsca w lidze). Wiec z Liverpoolem to zły przykład

Brunix Partyzant

11.11.2006 12:13    #1614     Sufler - Porady do gry - Liga Mistrzów
Liverpool 2005; I wszystko jasne.

Liverpool wygrał Ligę Mistrzów,miał 5miejsce w lidze i zaczynał od I rundy eliminacyjnej Champions Leauge.A nie jakaś faza grupowa,Puchar UEFA itd.

kiero Partyzant

10.11.2006 21:47    #1615     Sufler - Porady do gry - Liga Mistrzów
Zgodnie z obowiązującymi zasadami UEFA, zwycięzca ligi mistrzów NIE MA zapewnionego udziału w następnej edycji LM

sefko1 Przodownik pracy

10.11.2006 15:02    #1616     Sufler - Porady do gry - Newport County conferance south
Co to za przyjemnośc jak ktoś poda Ci zawodników, takse i treningi. To wtedy Oni awansuje a nie Ty. Własnie najlepiej do wszytskiego dojsc samemu. Mnie w 1 grze w FM06 zwolnili po 17 meczach. Ale sie duzo nauczylem. A potem wygrywalem Slaskiem PUefa.
Nie wgrywaj zadnych zawodnikow spoza UE. Wgraj tylko baze "ogromną" i zawodników z Wysp. Ewentualnie francozów i skandynawów. Bedziesz mial kolo 50 tys graczy.

Drzewko Partyzant

09.11.2006 18:23    #1617     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a razu pewnego w pucharze UEFA w fazie grupowej miałem taki piekny wynik, ależ byłe mw szoku:)

era Partyzant

03.11.2006 16:38    #1618     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
gucio najlepszy sposob na zwiekszenie poziomu trudnosci to zmiana klubu na malo znany z rozwijajacej sie ligi . Wygranie pucharu uefa mozna wtedy nazwac cudem ;]

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
01.11.2006 11:04    #1619     Sufler - Porady do gry - puchar konfederacji
Puchar Konfederacji jest międzynarodowym turniejem piłkarskim organizowanym przez FIFA. W rozgrywkach bierze udział sześć drużyn – zwycięzców mistrzostw kontynentalnych (organizowanych przez: UEFA, CONCACAF, CAF, AFC, CONMEBOL, OFC) oraz gospodarz i Mistrz Świata. W przypadku, gdy gospodarz lub Mistrz Świata jest równocześnie zwycięzcą rozgrywek kontynentalnych, wówczas zaproszony zostaje Wicemistrz danego kontynentu.

Nie może grać, bug.

aneuman Partyzant

Jak juz piszemy o Polonii .U mnie pierwszy w drugiej lidze na 6 miejscu, drugi sezon 1 miejsce i awans, trzeci sezon 9 miejsce w pierwszej lidze. Co do taktyki, to 4-4-2 ale co ja sie napocilem ze zmianami taktycznymi, idywidualnymi zadaniami dla pilkarzy to moje ( nie wspomne juz o pladze kontuzji i rarzacej nieskutecznosci ). Niestety ten sezon (2 w pierwszej lidze ) idzie mi kiepsciutko ( no moze tylko tyle, że doszedlem w pucharze UEFA do fazy grupowej notabene otrzymalem szanse gry w pucharze dzieki fair play wyeliminowalem Asconi i PARME !!! ) szukam, zmieniam taktyke, majac nadzieje na utrzymanie sie w lidze. POZDRAWIAM

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution