Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

norbi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2006 19:11    #1571     Sufler - Porady do gry - Ulubieniec klubu
wisla 3 sezony z rzedu LM?:] W jeden taki tytul ciezko uwierzyc. A 3 z rzedu? Prosze Cie... Ja awansowalem do pucharu uefa do finalu(niestety przegranego) i zostalem ulubiencem, a potem zaczalem wyrazac zainteresowanie zawodnikiem z druzyny rywale i poszlo moje "ulubienstow" :] Roznie to bywa.

roma Partyzant

Witam

Moi kumple grają Polską ligą i wygrywają bez problemu Ligę Mistrzów czy też Uefa.Dam przyklad kumpel gra Wisłą Płock kupił 3-4 polskich piłkarzy i wygra Lm czy też Uefa a ja siędze i się meczę w Lm dochodze do 3 rundy i klapa albo Puchar Uefa wyjde z fazy grupowej i znowu klapa co jest nie tak kupuję 2-3 płikarzy i niby jest git,co robię nie tak??taktyka zaczłoem grać 4-4-2 a Defesive a może moi kumple bawią się edytorami i wygrywają LM

Mehehe Młody aktywista

18.12.2006 14:29    #1573     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Całkiem nieżli jestesci ja do 2010 roku max mialem cw LM i cw UEFA ale pne sie w gore ;)

c.ronaldo Partyzant

17.12.2006 18:12    #1574     Sufler - Porady do gry - Ach...ta polska liga...
Niestety polska liga jest bardzo slaba:[[[ U mnie też tak było gralem wisłą w pierwszym sezonie zdobylem puchar uefa a j.błaszczykowski został piłkarzem roku w polsce. NIestety już na początku 2 sezonu stuena bukareszt zlozyla mi oferte(wysoką) a zarzad ja przyjoł i jakub odszedl do tego klubu:[[[

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.12.2006 12:30    #1575     Sufler - Porady do gry - powolanie do reprezentacji
Ja mialem. Gralem Widzewem i Bartlomiej Grzelak byl 3 razy pod rząd królem strzelców, a mimo to brożek był powoływany. Grzelak w ciągu 3 lat rozegral 1 mecz w rep. Mysle ze jest to spowodowane renomą klubu, chociaż ja grałem w LM i w PUEFA.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.12.2006 00:45    #1576     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
Powiem tak.
Nikt za ciebie w managera nie bedzie gral, a jak gra jest dla ciebie za trudna to zacznij grac w CMa. Nie kazdy potrafi grac w tą grę.Wg. mnie nie jest przyjemnoscia ciagle wygrywanie, tylko realistyczne podejscie do tej sprawy jakie tworcy gry nam zapewnili. Nie zrobisz w 3 sezonu z beniaminka drużyny wygrywającej LM czy PUEFA.
Próbowałbym zmienić taktyke, pozmieniac pilkarzy, opieprzyc ich, zrobic spotkanie z kapitanem. Jest wiele mozliwosci, a z pewnoscia niektore z nich sa opisane w poradniku dolaczonym do gry.

Stryju Młody aktywista

16.12.2006 23:34    #1577     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
Ja grając Portsmunt 7 sezonów zdobyłem tylko 4 trofeo (2 razy Puchar Ligi Angielskiej i 2 razy Puchar Uefa) nigdy nie zakwalikowałem sie do LM :( a moja najwysza pozycja w lidze to 5 miejsce :( a więc zgadzam sie z tobą ciuki i Grzechoo

Mehehe Młody aktywista

16.12.2006 19:03    #1578     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
Mi sie udało wyjść z grupy LM Legią I Zagłębiem oraz bodajrze ćwierćfinał Pucharu UEFA
Legią

DonVIto Partyzant

14.12.2006 22:41    #1579     Sufler - Porady do gry - transfer niemożliwy
Możliwe możliwe, tylko poczekaj z 2 sezony potem za darmo przychodzi i zadnego wielkiego kontraktu niechce ja go nawet w lidze polskiej miałem, wymiata koleś ale lepszy jest JOSE SOSA to jest BÓG tej wersji FM jak prowadziłem LEGIE w pierwsdzym sezonie zdobyłem Mistrzostwo, Puchar Polski, W Lidze Mistrzów byłem 3 za Barceloną i Chelsea w Grupie no i zdobyłem PUCHAR UEFA !! polecam Ci JOSE SOSA na AMC !! albo ostatecznie ROk KRONAVETAR czy jakos tak sie to pisze ;)

a co do tych co mieli go w pierwszym sezonie, moze ma losowane atrybuty lojalnosci albo czegos jeszcze podobnego. Pozdrawiam

kurak69 Przodownik pracy

14.12.2006 16:36    #1580     Sufler - Porady do gry - Reputacja Ligi
a pozatym kto wygral wisla lige mistrzow przy nakmniej 3 razy bez zabaw typu save load albo edycji w edytorze.

Steua Bukareszt w 89 roku wygrala lige mistrzow, inne bulgarskie kluby dochodza do cwiercfinalow pucharu uefa, kasa jest ogromna w najwiekszych klubach, W Steua-i sa kontrakty powyzej miliona euro rocznie, I jakich macie tam francuzow, anglikow, wlohcow czy hiszpanow??? jest jeden portugalski bramkarz ktory i tak okazal sie niudacznikiem i go wlasnie wyrzucaja...

Pozatym gdybym zobaczyl jak wisla wygrywa 14 razy z rzedu lige mistrzow to bym wylaczyl gre. bo lubie realizm, a dla fanow grania arcade polecam fife i inne smieci
sorry za dwa wpisy pod soba

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution