Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
06.11.2007 16:31    #1151     Sufler - Porady do gry - LM
No to innego wyjścia niż spadek krajuw rankingu UEFA nie widzę. A gdzie i czym grasz?
http://boisko.info/ranking-uefa.php
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
06.11.2007 16:17    #1152     Sufler - Porady do gry - LM
Być może kraj spadł w Rankingu UEFA i stąd ta zmiana.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
06.11.2007 16:13    #1153     Sufler - Porady do gry - LM
Chciał bym się dowiedziec czy spotkaliście się z taką sytuacją :
gram 4 sezon w OE ,w 2 sezonie zajołem miejsce premiowane startem w Pucharze UEFA , w 3 sezonie zajołem miejsce premiowane startem w LM (zaczynałem kwal. od 2 fazy) zakwalifikowałem się i nawet wyszedłem z grupy.3 sezon zakończyłem również na miejscu które gwarantuje szanse gry w LM ... ale zaczynam kwal. od 1 fazy ... kolejny błąd ??

aha do oszołomów NIE MAM PIRATA!!

dodo361 Młody aktywista

01.11.2007 14:31    #1154     Sufler - Porady do gry - RANGERS !!!
Juuuz po pierwszym sezonie... 2 miejsce w lidze 1/2 Pucharu Ligi Szkockiej i 1/4 Pucharu Szkocji a w UEFA lepiej nie pisac odpadlem w elminacjach z jakas slaba druzyn z grecji w karnych. jeden trasfer byl Aythami zaczynam kolejny sezon POZDRAWIAM ;))

autkasz Partyzant

01.11.2007 10:06    #1155     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja gram sobie belchatowem, jest dopiero 2018 poniewaz musialem zrobic miesieczna przerwe;/ pare mistrzostw i pucharow to wiadomo, regularnie w LM, najwiekszy sukces to polfinal UEFA wiec nie wiem czy jest sie czym chwalic jesli chodzi o druzyne, natomiast wychowanek klubu MAJEWSKI zostal w 2017 roku uznany najlepszym zawodnikiem LIGI MISTRZÓW, mimo iz odpadlem w 1/8 :) stadion rozbudowany do 22 tys ale juz moge pomarzyc o komplecie na meczach ligowych, za to za jeden mecz w LM przychodzy siegaja 3 mln ojro :) poza tym kilku ciekawych graczy ale to wrzuce screena ze skladem w przyszlym tygodniu jak bede mial wiecej czasu. I prowadze tez reprezentacje nasza kochana wiec wrzuce tez screena w jakich klubach graja polacy bo ktos tu byl ciekaw takich rzeczy:)
pozdrawiam

raca Partyzant

30.10.2007 20:44    #1156     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
Hmm ja wygrałem Legią ekstraklasę i puchar UEFA (2 raz, ale nie pod rząd, gram 4 sezon) no i władze klubu postanowiły zbudować nowy stadion, uwaga .. na 100000 miejsc !!! Jednak władze miasta się nie zgodziły ..
Ale zazwyczaj stadion rozbudowują na wakacje i pod koniec wakacji budowa się kończy .. A na towarzyskich raczej max kibiców nie ma ..

Mati 95 Partyzant

30.10.2007 16:33    #1157     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja zaczalem od reputacji amator i doszedlem az do kontynentalna amiedzy czasie gralem katheringiem z 7 ligi angielskiej awansowalem do premiership i wygralem 6 razy p.UEFA a 4 razy Lige mistrzów

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.10.2007 14:32    #1158     Sufler - Porady do gry - Zamiana lig - problemy
1. chyba się tego nie da zrobić, aczkolwiek być może ale musiałbyś się pobawić plikami konfiguracyjnymi.
2. Ponieważ RPA nie leży w Europie. Musisz zamienić z jakąś ligą europejską pamiętając o tym że przejmiesz ilość miejsc dających awans tej ligi do pucharów (np: jeśli zamienisz z Polską to wtedy będziesz miał w Bośni 1 LM, PUEFA, 1 INTERTOTO)
3. Analogicznie do punktu nr.2
4. Musisz trochę poczekać LUB bug

Mattii Przodownik pracy

28.10.2007 07:43    #1159     Sufler - Porady do gry - Przegrana w Pucharze Polski
Moim zdaniem jeśli wisła zajmie miejsce premiowane w Pucharze UEFA i wyżej to ty jako finalista PP,powinieneś grać w europejskich pucharach,ja tak mam zawsze.Grając obojętnie jakim klubem np.Legią wygrałem PP z Jagiellonią,ale też wygrałem ligę więc ja w LM oni w PU.Pozdro:)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.10.2007 07:33    #1160     Sufler - Porady do gry - Przegrana w Pucharze Polski
@ deco87; on

Czyli twierdzicie, że jeśli Wisła nie wygra ligi, a ja PP, to nie zagram w PUEFA?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution