Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2007 15:42    #1111     Sufler - Porady do gry - Taktyka [temat zbiorczy]
@sefko1 dział w takiej formie jaką przedstawiłeś (czyli nie gotowe taktyki a PORADY taktyczne) byłby najlepszym wyjściem.
Omówienie zalet i wad płynących z rozmaitych rozwiązań np. krycie, preferowane podania, ustawienie linii pomocy pomoże mniej zaznajomionych z wiedza taktyczną .
Niektórzy sądzą że lata praktyki w FM wystarczą, ale założę się że niektórzy z Was mają do czynienia z prawdziwymi zajęciami np. na AWF lub są pasjonatami dobrze znającymi m.in pozycje książkowe wymienione przez ag-25.
Wiadomości czy szczegóły jakie mogą nam (jeśli zechcą) dostarczyć mogą mieć zerowe przełożenie na taktyke w grze, ale wiedza nikomu nie zaszkodziła, a może dzięki temu ktoś odkryje jak nie nowe super ustawienie ("piramidka" :P) to choć nową jakość z oglądania meczy :)
Jestem wrogiem używania gotowych taktyk, wszystkich edytorów,skautów ( jedynie toleruję gotowe treningi bo w normalnych warunkach managera interesuje tylko intensywność treningu ewentualnie wydaje komuś polecenie by poćwiczył np. strzał, choć i tak jak mam już wykrystalizowany skład każdemu rozpisuję trening indywidualny - wcześniej nie chce mi się bawić w "kalibracje";) ale zwolennikiem poszerzania wiedzy i wymiany doświadczeniami.
Bo tylko nierozsądny człowiek (lub wietrzący bug w grze) wierzy w złotą taktykę, która zadziała w każdych warunkach - bo przecież jak mam w klubie 3 dobrych PŚ to nie bęę grał na siłe skrzydłowymi którzy sa mizerni "bo tak ktoś Śląskiem wygrał 10x Oranfe Ekstraklasę), 1x LL,2 UEFA a cwierćfinały to w takich imprezach ma zagwarantowane " ;)

R0bert Partyzant

22.11.2007 21:01    #1112     Sufler - Porady do gry - Fake + facepack
Tak, działa. Z sortitoutsi.net i nazywa się Susie Name Comp Award Fix 2008. Wszystko działa, tylko Primera Division ma jakas strasznie dluga nazwe i komicznie wyglada UEFA Liga Mistrzow. Niby mozna sie pryzwycziac, ale ja wole po prostu Primera Division i Champions League. Jak ktos ma takiego fake'a to bardzo prosze o informacje.

R0bert Partyzant

22.11.2007 20:14    #1113     Sufler - Porady do gry - Fake + facepack
Poza tym szukam dobrego fake'a. Wszystkie jakoś dziwnie zmieniają nazwy tych lig. Ja chcę przede wszystkim Primera Division i nic poza tym a nie - Primera Division de futbol profesjonal. Trochę to irytujące nieprawdaż? Albo Uefa Liga Mistrzow wyglada komicznie! Jak ktoś ma normalnego fake' a - przede wszystkim z Primera Division i Champions League to proszę podać linka :). Pozdrawiam i proszę o odpowiedz ;).

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
21.11.2007 17:57    #1114     Sufler - Porady do gry - szybko pomóżcie
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

20.11.2007 14:57    #1115     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ignat700---->wprowadzenie lechii gdansk do 1 ligii to nic specjalnego......ja jak nimi gralem to prawie co roku mistrz polski.....final pucharu uefa, ale przegrany.....co roku liga mistrzow, ale przewaznie odpadalem w 2 rundzie po wyjsciu z grupy.....

alvaro1987 Partyzant

20.11.2007 14:49    #1116     Sufler - Porady do gry - Gospodarze finałów LM i P. Uefa
Kopenhaga dziwnym miejscem? :P 7lat temu odbył się tam finał PU.

Kryterium UEFA co do organizacji finału PU jest to ażeby stadion posiadał 4gwiazdki.

Moim zdaniem w FM odbywa się to na zasadzie losowania sposród stadionów o danej liczbie widzów + bardzo dobry stan obiektu... Wszak moge sie mylić :)

Bartez Przodownik pracy

20.11.2007 13:21    #1117     Sufler - Porady do gry - Gospodarze finałów LM i P. Uefa
U mnie raz rozegrany został finał Pucharu UEFA na Stadionie Śląskim.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

no nie wiem.. w pucharze uefa nie dostaje sie przeciez zbyt duzo pieniedzy, odwrotnie jest z liga mistrzow. byc moze taka stawka byla..

klepcio Partyzant

Witam. Gram Dortmund. Sezon 2009/2010. Awansowałem do ćwierćfinału Pucharu UEFA. Jaka premia?? 70 000 EURO!!!! Przecież to jakaś kpina. W poprzedniej rundzie było tak samo! Ciekawe ile dostane za awans do półfinału? Te 70 000 Euro to przecież żadna premia, a wszyscy wiemy, że w rzeczywistości premie są dużo większe. Wy też macie takie niskie premie?

Viorne Partyzant

18.11.2007 19:12    #1120     Sufler - Porady do gry - Atletico Madryt
W FM07 w końcu straciłem Torresa (Milan) i myślałem że to już koniec walki o czołowe lokaty. Postanowiłem zmienić taktykę, zainwestować pieniądze i... to był strzał w dziesiątkę. Minęły 2 sezony a ja dwukrotnie zdobylem majstra, a w poprzednim sezonie rowniez puchar uefa. Postawilem na nastepujaca taktyke:
czwórka obrońców w linii, później DM, następnie dwóch MC, z czego jeden strzałka do przodu, no i atak: trzech napadziorów, z czego dwóch skrajnych ze strzałkami na boki. W ustawieniach: Pressing i ostry odbiór na każdego zawodnika.Nastawienie ofensywne, wysoko linia obrony, ale z kontry też się sprawdzało. Wydaje mi się, ze nie zawsze ta taktyka musi się sprawdzać. Ważni są wykonawcy. Założenie było takie, aby napasrtnucy naciskali obrońców, tak, aby ci wybijali piłkę na oślep. W środku musza byc zawodnicy, ktorzy potrafia narzucic przeciwnikowi nie tylko technike, ale i sile. Grali wiec dobrzy technicznie (Gourcuff i Bodmer [Cardenas] oraz jako DM - Digard [Martinez] ) a przy okazji bdb grajacy w powietrzu i odbierajacy pilke. W ataku: Foti (środek) Aguero i Palacio po bokach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution