Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Hicik31 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2008 11:37    #1051     Sufler - Porady do gry - Problem w Lidze Mistrzów
Gram Milanem 2 sezon w poprzednim sezonie wygrałem wszystko.W tym sezonie w Lidze po 8 kolejkach mam 7 zwycięstw i 1 remis, ale w Lidze mistrzów przegrywam najpierw z Schalke potem z CSKA . Najpierw myślałem że to zmęczenie ale okazało sie że nie. Nie wiem co mam zrobić ,bo nie chce grać w Pucharze UEFA a przeciesz w LM słaby początek i możesz nie wyjść z grupy.Prosze poradzcie coś!!!

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

16.01.2008 14:48    #1052     Sufler - Porady do gry - UEFA
@9pucek - no to poradź co byś zrobił na moim miejscu ...

prowadzę Katowicką G-iekse ... do Uefy dostałem się poprzez krajowy puchar ...
problemem będzie rejestracja zawodników - wychowankowie na 10/9 nie nadają się do niczego - użytecznych zawodników z polski też za wiele niema ...
klub pomimo mich wysiłków generuje około 1mln euro straty na sezon ...
liczyłem że kilka premii z Uefa pozwoli zniwelować długi i przetrwać kolejny sezon ...
ale wychodzi na to że, się przeliczyłem, i lepiej wyjdę sprzedając szkielet drużyny i odpuszczając puchary ...

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

16.01.2008 08:35    #1053     Sufler - Porady do gry - UEFA
Jakie przepisy dot. rejestracji zawodników obowiązują w P. UEFA ? ...
i jeśli ktoś pamięta to jakie kwoty dostajemy za przejście kolejnych etapów ?

miszczu212 Partyzant

13.01.2008 16:43    #1054     Sufler - Porady do gry - plany długoterminowe
czuje sie upokorzony, zostałem potraktowany jak śmieć...
Gram KSZO, mialem za zadanie w ciagu dwoch lat wprowadzic klubdo czołówki, w 1 roku bylem drugi, w nastepnym zostałem mistrzem.
reakcja zarzadu, mocno rozczarowany ze rok wczesniej tylko awans do uefa poprzez lige.
w tym sezonie olalem puchar polski i nie spelnilem wymagan a wplp zgodnie z wymaganiami.
do tego dwoch zawodnikow gralo sobie na nerwach to jednego sie szybko pozbylem.
i nagle info ze nie panuje nad zespolem i mnie zwolnili!!!
strasznie mnie potraktowali...
caly sztab szkoleniowy sie ze mna solidaryzowal i odszedl z klubu, tylko fizjo zostal...
zlodzieje!!!

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.01.2008 12:08    #1055     Sufler - Porady do gry - 3 liga polska i 4
Lipa? A czy wg was to że wyprzedzają nas takie "potęgi" to nie jest lipa? Nasz zespół który najdalej doszedł w europejskich pucharach, to Groclin, który przegrał w 3 runda el. PUEFA, z Crveną Zvezdą Belgrad, która potem przegrała wszystkie mecze w grupie? Polska Liga stacza się w dół.

Jose Mourinho JR Młody aktywista

05.01.2008 17:21    #1056     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a rzeczywistosc
Ja w finale Pucharu UEFA grając AT. Madryt w puściłem młodzika (strzały z dystansu 12, wykańczanie akcji 7) a sieknął taką siate że wygrałem finał (w bramce był S. Frey więc nie byle kto)

Bartez Przodownik pracy

To jest normalka. Tak samo było w FM 07, 06, 05, w CM 4 03/04. i to nie tylko w lidze w której grasz jakimś zespołem ale tak samo jeśli twój zespół gra w pucharze kraju, Lidze mistrzów lub Pucharze Uefa. Nic nie poradzisz.

kaczmar123 Partyzant

01.01.2008 22:44    #1058     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mój zespół to Newcastle United. Prowadze taką polityke transferową że sprowadzam zawodników prawem bosmana i sprzedaje ich za przyzwoitą cene, pozwala mi to w kazdym okienku transferowym pozyskać jakąś gwiazdke, grali u mnie tacy zawodnicy jak hugo almeida, simao, ashton, riquelme, kallstrom, oleguer, boulahrouz, moretti, alfonso alves, maloney. obecnie mój skład wygląda tak: http://i10.tinypic.com/6lvtlbq.jpg . Na arenie między narodowej wygrałem Puchar Uefa oraz Superpuchar Europy.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
01.01.2008 19:52    #1059     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
SI rozpoczęło poważną akcję promującą nowego FMa. To byłaby okazja do sprawdzenia się na wschodnim rynku. UEFA dała szansę Polsce i Ukrainie. Niech SI da szansę Polsce. To nie jest tak ambiny projekt jak EURO ale najważniejsze byłoby zaangażowanie redaktorów CMREV.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Yelonek Partyzant

30.12.2007 14:51    #1060     Sufler - Porady do gry - Talenty do Polski
Mam zamiar dzisiaj zacząć grę jakąś słabą drużyną z II ligi polskiej z zamiarem doprowadzenia jej w przyszłości do wygranej w Lidze Mistrzów. Zastanawiam się nad wyborem krajów z wszystkimi piłkarzami i tu liczę na waszą pomoc ;]
Powiedzcie mi gdzie są przyzwoici piłkarze z dosyć niską reputacją, którzy gdy już awansuje do ekstraklasy pomogą mi w walce o MP czy już w dalszej przyszłości o P. UEFA lub nawet LM .
Wiem, że gra generuje utalentowanych grajków o każdej narodowości, ale może są kraje gdzie można na takich trafić częściej ?

Chyba, że lepiej ustawić np. ekstraklasę peruwiańską i tam poobserwować oceny itp. osiągane przez piłkarzy?

Mam w 2 GB ram-u, więc raczej trochę mogę tego ustawić, a więc poradźcie co :]

oo jeszcze coś..

Czy jest jakiś dodatek, który zmieni kolory wyświetlania atrybutów ?
Coś podobnego do FM 07, że jak są niskie to np. zielony kolor, a lepsze czerwony bo denerwuje mnie ten niebieski kolor ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.