Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

gosc1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.05.2006 08:00    #10041     Sufler - Porady do gry - Finał LM
Barca sie meczyla, bo grala przeciwko druzynie stosujacej tzw. antyfutbol. Totalne murowanie bramki i liczenie na indywidualne umiejetnosci Henryego. Na tym poziomie mimo wszystko bylo sie czym delektowac jesli chodzi o gre Arsenalu, ale nie zmienia to faktu, ze zadna druzyna, chocby megagalaktyczna nie rozwinie skrzydel przy takiej obronie. Barca mogla tylko kasac, co z reszta robila po mistrzowsku, mimo beznadziejnych bledow sedziego. Praktycznie rzecz biorac sedzia spowodowal, ze Barca sie emczyla, bo gdyby gwizdal w mysl przepisow, to Barca w 17 minucie prowadzilaby juz 1:0 i Arsenal musialby sie odslonic, co sprwiloby, ze i mecz bylby ladniejszy i Barca nie "meczylaby sie". Nie wspominam juz o tym, ze Ebue (nie pamietam pisowni :-) powinien dostac drugie zoltko za symulowanie, bo to mogloby nie miec miejsca, gdyby sedzia zachowal sie jak profesjonalista w 17 minucie. Ogolnie rzecz biorac Barca pokazala, ze jest druzyna lepsza, bo mimo slabszej niewatpliwie formy wypunktowala Arsenal (Larsson-ojciec sukcesu). Szkoda, ze Arsenal nie gra bardziej otwartej pilki, bo final bylby po prostu ladniejszy. Ale dla tych kilku zabojczych akcji z obu stron warto bylo go obejzec.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
16.05.2006 11:59    #10042     Sufler - Porady do gry - Akademie piłkarskie
bartex55 - moze sprobuj troche pokombinowac z treningiem. W pierwszej fazie wzrostu pilkarzy (do 18 lat) warto skoncentrowac sie na cechach fizycznych lub zmianach pozycji boiskowej, potem zmienic trening na bardziej techniczny.
Poza tym polecam lekture poradnika 'Szkolenie juniorow' z FMOT. Strona zostala zamknieta, ale udalo mi sie znalezc Googlowska kopie porady:
http://72.14(...)arze/26/

Posty ???? pozostawiam bez komentarza, podobnie zreszta proponuje zrobic reszcie uzytkownikow. Odpowiednie sluzby zostaly juz o sprawie powiadomione.

gosc1 Partyzant

16.05.2006 07:03    #10043     Sufler - Porady do gry - 4-1-2-1-2
Hmmm, probowali wywazyc...i zniewazyli ;-). Ale to dobrze, osobiscie lubie gre skrzydlami. Szkoda tylko, ze 99% akcji skrzydlem w FMie konczy sie nabiciem pilki na rywala i rzutem roznym :-). Trzeba miec olbrzymia przewage umiejetnosci nad rywalem, zeby dosrodkowania dochodzily do pola karnego, a bramki z dosrodkowan to juz marzenie za grosz ;-). Zastanawiam sie nawet, czy nie zabronic skrzydlowym dosrodkowan z linii koncowej.

gosc1 Partyzant

16.05.2006 06:55    #10044     Sufler - Porady do gry - u-18 z Brazylii?
Skoro juz mowa o Brazylianie, to troche mnie irytuje fakt, ze 90% perspektywicznych zawodnikow, ktorzy zgodza sie grac w naszej Idealnej Ekstraklasie pochodzi z Brazylii, gdyz nie da sie przed koncem kontraktow w ich macierzystych klubach podpisac z nimi umowy (w innych ligach 6 miesiecy przed koncem kontraktu mozna zaklepac sobie zawodnika). Z brazylii mozna sciagnac tylko wolnych lub za konkretna kase. Jest to troche denerwujace w zwiazku z tym, ze moje asy przedluzaja ze mna kontrakty dopiero 5 minut przed koncem kontraktu, co skutkuje czesto tym, ze jakis inny klub wyciaga ich za darmo, z reszta czesto przecietny klubik. Chetnie zaplace za zawodnika gruba kase, ale nie w przypadku, gdy po paru latach odejdzie za darmo niezaleznie od mojego "widzimisie". Dlatego tez nie lubie juz Brazylijczykow ;-). Probuje postawic na polska mlodziez z mojej szkolki....tylko ze to w niedlugim czasie pewnie bedzie skutkowalo moim zwolnieniem z klubu, bo tymi polskimi asami sukcesow sie nie odniesie. A musze dodac, ze u mnie polskie kluby na potege sciagaja obcokrajowcow. Wiekszosc druzyn jest zalana egzotycznymi nazwiskami :-). Ciekaw jestem, czy inni milosnicy naszej skopanej ligi tez cos takiego zauwazyli?

M8_PL Sumienie Narodu

16.05.2006 04:30    #10045     Sufler - Porady do gry - Szkolenie 5 lig
Otóz czy opłaca się ściągać sztab treningowy do 5 ligowca na wyspach, który ma status amatorski, wiec na wielki przyrost umiejętnosci chyba nie mam co liczyć :) amatorm rosną staty w taki sposób jak professionalom??:)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Scout Młody aktywista

16.05.2006 00:48    #10046     Sufler - Porady do gry - Akademie piłkarskie
Bartex55 - faktycznie jest to problem.Ja mlodych zawodnikow kupuje, bo w tottenhamie mlodziez tez lipne ma umiejetnosci.

????- skad wiesz ze Jakubkwa sra? siedzisz w kiblu i czekasz na....to co on jadl? Kupa to trucizna, nie jedz tego...choc z drugiej strony, kupa Kupie nie zaszkodzi :)
Scut? kto to taki??? Hmmmmmmmmmmmmmmm...

bartex55 Przodownik pracy

15.05.2006 18:18    #10047     Sufler - Porady do gry - u-18 z Brazylii?
thx :: szkoda tyle talentow :: a ja mam doskonale obiekty i szkolke :P

jakubkwa Człowiek Renesansu

15.05.2006 16:52    #10048     Sufler - Porady do gry - Liczba OBCOKRAJOWCÓW
Francja - 4 w skladzie / 4 w meczu
Niemcy - 5 w skladzie / 5 w meczu
Portugalia - 6 w skladzie / 4 w meczu
Szkocja - bez ograniczen
Holandia - bez ograniczen
Włochy - bez ograniczen

Proletariat

15.05.2006 07:45    #10049     Sufler - Porady do gry - Błąd odczytu z pliku?
Witam.
Około 6 miesięcy temu kupiłem płyte z grą. Wszystko było ok. Potem już nie grałem bo musiałem troszke się uczyć. Gdy dziś chciałem zainstalować gre wyskoczył błąd :/ "błąd odczytu z pliku C:Football Manager 2006datagraphicspicturesplayers
edfirstmvvhoussain oushaine.png. Zweryfikuj czy istnieje plik i czy masz do niego dostęp. PONÓW , ANULUJ" sprawdzałem czy ten plik istnieje i rzeczwiście znajduje się w wyżej wymienionym katalogu. Nic z nim nie mogę zrobić bo jest używany przez instalatora. Za każdym razem gd próbuje zainstalować tą grę pojawia się ten sam problem na ok. 20% instalacji. Proszę o jak najszybszą i fachową pomoc . Pozdrawiam !

Oxygen Partyzant

14.05.2006 09:11    #10050     Sufler - Porady do gry - Crack Do FM
nie mam aparatu cyfrowego wiec tobie nie pokaze nie wiem jak wam udowodnic to jest niezreczna sprawa ale pomozcie maniakowi ... wlasnie gralem arsenalem kupilem sobie Janczyka Grosickiego itp tak sie polepszyli ze szkoda gadac chce dalej prowadzic ten zespol a nie wiem kiedy bede mial znowu naped pomozcie mi prosze...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution