Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.03.2013 17:26    #5211     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
A dlaczego nie Dorna? Jeśli w ogóle problem tkwi w trenerze. W ostatnim meczu z Litwą bodaj wszystkie bramki padły lewym skrzydłem, gdzie często był Pawłowski. Może to jest sposób na grę? Wystawianie na lewym skrzydle bardziej napastnika niż skrzydłowego. Milik się skompromitował w ataku, Grosicki po prawej, więc obu można spróbować po lewej lub dać szansę innemu Pawłowskiemu, temu z Lubina.

tts0, zapominasz, że Cavani, Falcao i Suarez to inny przedział cenowy. 40-50 mln. Lewandowski to... 15 pewnie nie. 20-30 powiedzmy. Lewy różni się też tym, że to napastnik stworzony do gry zespołowej, a nie gdzie gra opiera się na jego przebłyskach.

Tak czy inaczej niezwykle ciekawie słucha się Tomka H. z Białegostoku, gdy opowiada jak powinien grać Boenisch, ile bramek straci Polska i dlaczego. Czy to nie jest pierwszy trener do odstrzału w polskiej lidze po jej wznowieniu? Zresztą, sam nie umie prowadzić drużyny na tyle, żeby powiedzieć o nim solidny, to gdzie mu wyżej? Kupisz to był poziom ponad polską ligę i to wina trenera, że nie umie wycisnąć z niego wysokiej formy. Tym powinien się zajmować a nie lataniem po Cafe Futbolach.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Arcadius Partyzant

27.03.2013 15:21    #5212     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
@Lucas
Jesli wg ciebie pilkarze pokroju Obraniaka to gracze klasy swiatowej, tudziez prawie to i Ukraincow takich bez problemu poznajdujesz. Ba nawet lepszych. Wszyscy sugeruja sie tym gdzie jaki gracz gra. Jak za granica to juz dobry, Jak u siebie to niekoniecznie. Ukraincy nie musza wyjezdzac za granice bo u siebie graja w europejskich pucharach. I wierz mi badz nie, ale Zbirna graczy ma conajmniej tak samo dobrych jak Polska.

Arcadius Partyzant

27.03.2013 11:49    #5213     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
Generalnie wydaje mi sie, ze w Polsce pilkarze sa wystarczajaco dobrzy by wygrywac. Potrzeba kogos kto nimi wstrzasnie porzadnie, zmotywuje. Pokazal to Leo. Dalo sie ograc Portugalie? Dalo. Trener z charakterem, ktos kto potrafi opierdolic porzadnie. Czy to musi byc gosc ze swiata czy z Polski? Tego nie wiem. Nie wiem jak wygladala gra z San Marino, ale z tego co sie naczytalem na necie to nie bylo kolorowo. Ja ogladalem mecz Ukrainy z Moldawia. To bylo spotkanie pelne zaangazowania, walki i determinacji. Wydaje mi sie, ze Polska z meczu z Ukraina moglaby miec problemy z wygraniem z Moldawia z wczorajszego meczu.

BrendonLFC Partyzant

Witam, mam taki problem, iż przy przedmeczowej rozgrzewce raz na 2,3 razy zacina mi się gra i muszę restartować FM'a. Problem jest dość uciążliwy i denerwujący. Czy ktoś wie co można z tym zrobić?

PAKITO28 Partyzant

ja mam ten sam problem tez wyskakuje mi okno z trybem interfejsu. pomoze ktoś??

caddoc Partyzant

[quote="Bywaterrr"]Cześć!

Jestem nowym forumowicz, w CMy i FMy gram od bardzo dawna, lecz nie mogę poradzić sobie z taktyką, którą próbuje stworzyć sam, dodam, że od 2 sezonów bazuje na niej, jednak coś skopciłem przy eksperymentowaniu i nie mam pojęcia w którym momencie. Gram Juventusem Turyn, gra dla przyjemności, mam początek nowego sezonu, w poprzednim zdobyłem mistrzostwo. Moja taktyka (podam plik) 3-4-1-2 tak jak wspomniałem pracowała dobrze, ale do pewnego momentu. Moja filozofia taktyczna zmierzała do grania 3 obrońcami i 4 pomocnikami, z czego 2 środkowych (cofniętych rozgrywających) jest odpowiedzialnych za kreowanie gry. Boczni pomocnicy (skrzydłowi) biorą udział w defensywie jak i w ofensywie, lecz po moich zmianach taktyki grają bardzo defensywnie, wcześniej tak nie było. Stoją zawsze z tyłu, co nie podoba mi się, już tłumaczę. Przed linią pomocy stoi wysunięty rozgrywający lub ofensywny pomocnik, to zależy od meczu i przeciwnika. 2 napastników: Kompletny napastnik i cofnięty napastnik, któremu za zadanie dałem latanie od lewej do prawej strony boiska.

Problemem jest małe posiadanie piłki, nawet ze słabszymi przeciwnikami, wygrywać wygrywam, jednakże po bramkach z rzutów rożnych lub po indywidualnych akcjach. Sedno sprawy tkwi w tym, że 2 cofniętych rozgrywających wymienia kilka podań ze skrzydłami i z obrońcami, po czym piłka jest kierowana do napastników, którzy parują wprost na bramkę ;) I tutaj właśnie powinni być skrzydłowi, którzy wychodzili by na wolne pole, a w czasie ataku pozycyjnego powinni stać tak jak piłka nożna nakazuje, a nie z daleka od całego zamieszania....

Tutaj zamieszczam taktykę:
http://www.sends(...)wrz-2013

Ci, którzy są chętni i zainteresowani pomocą, proszę (ale nie przymuszam, nie chcę okazać się chamem) o pomoc :) Najlepiej byłoby, jeżeli ktoś pobierze taktykę, sprawdzi co i jak, nadpisze i wrzuci z powrotem, ponieważ nie opisałem szczegółowo pojedynczych instrukcji dla zawodnika.

Pozdrawiam!

P.S.
Jest to FM 1012[/quote]

Podaj jeszcze jaki skład masz, bo może nazwyczajniej w świecie zawodnicy nie pasują do taktyki. Poza tym masz ofensywnego pomocnika i 2 cofniętych rozgrywających z opcją przytrzymywanie piłki, uważam, że za dużo masz tych rozgrywających ogólnie. Mam wrażenie, że przez to, że masz głęboko cofniętą linie defensywną to masz lukę między linią obrony, a pomocy, ale jeszcze muszę to przetestować w praktyce, w każdym bądź razie wydaje mi się, że musisz podać nam skład, żebyśmy mogli nad tym, tak, żeby pasowało pod zawodników.

qwerty123456789 Partyzant

26.03.2013 14:53    #5217     Sufler - Porady do gry - Urlop
Witam,mam pewien problem mianowicie:Na koniec sezonu (3 mecze do konca) doszedłem do nowego klubu z którym udało mi się ostatecznie uplasować na barażach.Jednak tu pojawia się problem ponieważ w tej ldze obowiązuje system play out,a po pierwszej rundzie tych rozgrywek moi zawodnicy udali się na urlop.Dlatego mam pytanie czy da się jakoś przesunąc urlop(ogólnie coś zrobić) żeby moi zawodnicy mogli wystąpić w 2 rundzie???Bardzo liczę na odpowiedz,z góry dzieki

cwiekum55 Partyzant

26.03.2013 14:30    #5218     Sufler - Porady do gry - XYZ inwestuje na przyszłość.
Nie mówie o wartosci klubu tylko o rubryce najbogatsze kluby i owszem pięniądze odgrywają w tym role, podam Ci prosty przyklad mam 8,5 MLD kupuje grajka za 170mln +30mln za podpis pod kontraktem dla grajka i agenta, po transferze wchodzę w 'najbogatsze kluby na swiecie' i wartosc mojego klubu wynoi 8,3 MLD.
Nie mam juz co rozbudowywac wszystko mam na maksa nawet stadion mi rozbudowali do ponad 60tys.
Szkoda tego hajsu bo to lata trenowania mlodziezy która potem sprzedawalem z zyskiem i klauzlą 50% z kolejnego transferu.
BARDZO sie na tym wzbogacilem mam 4MLD na transfery i 25mln budzetu placowego. Jednak kreci mnie absolutna dominacja finansowa nad resztą klubow na swiecie.

Jest Jakas strona gdzie moge do twórców gry zglosic sie z tym problemem?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

kajn z tym monaco to tez tak latwo nie ma bo byly "skargi" ze mimo mocarnego skladu jak na zaplecze L1 to gra sie ogony ;)

wszystko zalezy od podejscia do prowadzenia klubu

zagraj rangersami ;)
sa jeszcze nizej tylko problem jest z tym, ze przez 3(5?) lat nie mozna grac w europejskich pucharach... przez ten czas mozesz zbudowac druzyne marzen ;)

kajn Partyzant

@sfistack

Stosunkowo łatwo gra się Monaco. Zaczynasz w drugiej lidze, masz dobry skład z któym powinieneś awansować bez większego problemu. W składzie kilku dobrych zawodników i pare młodych perełek (Ocampos, Sali, Eysseric). Właściciel sypie kasą z rękawa więc stać Cie będzie na transfery i po awansie spokojnie możesz bić się o europejskie puchary. W drugiej lidze się otrzaskasz, załapiesz bakcyla i w drugim sezonie zaczniesz walczyć na poważnie.

Możesz też spróbować Totenhamem który ma na prawdę dobry, mądrze dobrany skład i kasę na transfery ale Premiership jest na tyle mocną ligą, żebyś miał co robić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.