Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dawig Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.12.2013 12:09    #3831     Sufler - Porady do gry - Dziiwna gra?
Siema! Gram karierę Legią! Właśnie zacząłem 2 sezon i mam problem! Dlaczego jade wisłe i Galatasaray (5-2) , a nie umiem wygrać z Szombierki lub Danin Myślenice (4 liga) ? O co tu chodzi? Dlaczego w lidze Angielskiej Chelsea spadła , A WW WŁOSKIEJ JUVENTUS?!!?!?!?!?
Czy ma ktoś ten sam problem?

matias9102 Partyzant

odswiezam temat wie ktos moze jak rozwiazac ten problem dzisiaj mnie i kolege tez to spotkalo ?prosze o pomoc pozdrawiam

juventino Partyzant

Pójdzie bez problemu, nawet na dużej bazie.

Niepotrzebnie zakładałeś temat, bo mogłeś pytać tutaj:
http://www.cmrev(...)?page=11

belzebub666 Partyzant

GKS Bełchatów :) Na razie jestem dopiero w okresie przygotowawczym, ale 2:2 w sparingu z Legią mnie podjarało :D Fajni młodzi piłkarze, w pierwszym sezonie nie ma od razu nacisku ze strony zarządu na awans. Troszkę problem z finansami ale jak się pozbędziesz kominów płacowych to da się to ogarnąć. No i kilka ciekawych grajków- bracia Mak, Wilusz, Wacławczyk, Wroński. Da się wszystkich naprawdę fajnie poukładać :)

Fanatyyyk Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam ,

Jestem nowy na tym forum. Mam problem pobrałem dodatek LigiCM Revolution Polska Liga Update 2014 v1.0 wkleiłem go tam gdzie trzeba i mam wszystkie ligi ale nie posiadam herbów anie prawdziwych zawodników. Nie wiem dlaczego. Czy jest tu ktoś kto mógłby mi powiedzieć jak to zrobić aby działało krok po kroku co ściągnąć itp. Z góry dziękuję.

PS. Jeżeli nie tu dodałem temat to sorry :D

|\\//| Partyzant

21.12.2013 13:30    #3836     Sufler - Porady do gry - Dziwny błąd
Dobra już wiem dlaczego. Problem leży po stronie FMRTE i zamrażania zawodników. Wystarczyło wczytać wcześniejszy zapis, odmrozić i wszystko do normy wróciło

kell1987 Partyzant

21.12.2013 12:41    #3837     Sufler - Problemy techniczne - Klucz aktywacyjny
akurat klucz jest przypisany tutaj do konta steam więc nie ma problemu ze zmianą kompa :)

keanu Partyzant

Witam,
Mam ten sam problem. Gram w nowego fm-a na laptopie emachines e520 - tak wiem, dziad jak cholera, ale wbrew pozorom bez żadnych problemów uruchamiałem grę rozgrywając cały sezon Zagłebiem Lubin (pochwale się, że zdobyłem mistrza Polski;p). Wszystko było pięknie do czasu formatu i reinstalacji systemu (winda xp). Zainstalowałem oczywiście wszystkie sterowniki.... no i nic. Jakieś pomysły?

rx92 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
19.12.2013 21:50    #3839     Sufler - Inne - Problem Pomocy
Jest taki problem i nie wiem jak to zrobić
Problem dotyczy FM14
Zaczynam nową gre, wybieram Narody, jakie ligi itp.
Wypełniam formularz Managera czyli swoje dane itp.
Potem mi ładuje gre i szok. Zamiast pisać imie i nazwisko ktore podałem w formularzu pokazuje mi jakies inne zazwyczaj jakies Azjatyckie ;/

i nie wiem jak to zmienić zeby było dobrze. Zeby bylo jak wpisuje w formularzu Managerskim.
Prosze o pomoc.

UncleAo Partyzant

Widzę że dużo tu ciekawych karier więc i ja swoją przedstawie tak w wielkim skrócie :)

Football Manager 2008
Więc grę zacząłem Lechem Poznań (Fan tego klubu) prowadziłem go aż do sezonu 2057/2058. Następnie przejąłem Reprezentacje POLSKI którą poprowadziłem do paru sukcesów (jak na naszą piłkę). 1 grudniu 2067 przejąłem ponownie Lecha (bo miał wielkie problemy - groził mu spadek). Był to trudny czas bo prowadziłem Reprezentacje i Lecha jednocześnie. 7 grudnia 2071 postanowiłem pożegnać się z Reprezentacją Polski. W ten oto sposób pozostał mi już tylko Lech Poznań którym grałem aż do końca sezonu 2089/2090. Po przygodzie w Lechu ponownie powróciłem na stanowisko selekcjonera Reprezentacji POLSKI przy czym jednocześnie objąłem prace w Radomiaku Radom. Karierę zakończyłem po sezonie 2092/2093 odchodząc na EMERYTURĘ a co za tym idzie kończąc grę w Football Manager 2008 już chyba na dobre!!!

LATA KARIERY w skrócie:
2007-2058 = Lech Poznań
2058-2071 = Reprezentacja Polski
2067-2090 = Lech Poznań
2090-2093 = Reprezentacja Polski
2090-2093 = Radomiak Radom

SUKCESY:
Lech
58x Mistrz Kraju, 7x vice Mistrz Kraju 2x Trzecie miejsce,
41x Zwycięzca Pucharu Polski, 4x vice Mistrz Pucharu Polski,
55x Zwycięzca Superpucharu Polski, 9x vice Mistrz Superpucharu Polski
48x Zwycięzca Pucharu Ligi Polskiej, 4x vice Mistrz Pucharu Ligi Polskiej
4x Półfinał Ligi Europy, 11x Ćwierćfinał Ligi Europy, 29x gra wiosną w Lidze Europy,
2x Półfinał Ligi Mistrzów, 4x Ćwierćfinał Ligi Mistrzów, 16x gra wiosną w Lidze Mistrzów
.....tak po za tym to praktycznie w każdym sezonie grałem w fazie grupowej Ligi Mistrzów lub też Europy zależy które miałem miejsce w Ekstraklasie.

Reprezentacja Polski
3x Awans na Mistrzostwa Świata, 2x wyjście z grupy, 1x ćwierćfinał Mistrzostw Świata,
2x Awans na Mistrzostwa Europy, 2x wyjście z grupy (tzn. dojście do ćwierćfinału Mistrzostw Europy)

Radomiak Radom
1x 2 miejsce w Polska 1 Liga (przez co awansowałem do Ekstraklasy)
1x 5 miejsce w Ekstraklasie (najwyższe w historii tego klubu)
1x Zwycięzca Pucharu Polski

Myślę że komuś się spodoba moja kariera :) Jeśli ktoś chce mam nadal aktualnego SEVA mogę udostępnić ( zajmuje 270 MB )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.