Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

patryk_augustow Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie. Gdy zmieniłem rozdzielczość na jakąś duża ( coś w okolicach 1900x? ) na ekranie pojawił mi się komunikat "poza zakresem" i wyskoczył crash dumps. Próbowałem włączyć grę w rozdzielczościach 1024x768 oraz 1280x1024 poprzez element docelowy, jednak nie pomaga. Co robić? Z góry dziękuję za pomoc. Dodam,iż reinstal też był.

Problem rozwiązany. Sorka za kłopot. Można usunąć temat :)
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

macias173 Młody aktywista

No,to raczej dziwne.Może oni mają swoje specyficzne wymagania,a może po prostu nie lubią twojego klubu?Przecież kasę masz,warunki też.Może problem tkwi w psychice*...xD Spróbuj pochwalić ich ,a jak nie - to napisz na forum SI,zaraz się znajdzie ktoś,kto ma identyczny problem.

*Kurde,trochę dziwnie mówić tak,o komputerowych ludzikach...
How to Save a Life?

Adonim Partyzant

06.03.2009 14:07    #14653     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż klubu
bardzo mało coś jak na Portsmouth masz kasy. U mnie Portsmouth kupuje piłkarzy po 10-15 czy nawet 20mnl za jednego wiec sie dziwie że tak mało u Ciebie tej kasy.

PS;
Dobrze że ja nie mam tego problemu w ACM :-) bo co rok mam w granicach 180-200mln E na transfery.

Adonim Partyzant

06.03.2009 14:01    #14654     Sufler - Porady do gry - Nowe styl ikonek
[quote=Adonim]Zamieniłem plik "settings" służacy własnie do edycji kolorów atrybutów etc [fm_colour, colour, config] z tym że żaś przywróciłem je na oryginalne configi ale to nic nie dało i tak bo napisyi tak pozostały czarne.
I tak jest na każdej skórce że piłkarze mają atrybuty na czarno, zmiany w meczu też sa zaznaczone na czarno a i strzelcy bramek tez wpisani na czarno [ zamiast wszystko na biało].[/quote]
[quote=Adonim]A gdybym też wiedzial które linijki tekstu z tym 'configu' odpowiadają za te wyświetlanie napisów w kolorze czarnym [BLACK] to ręcznie bym zmodyfikował je na kolor biały [WHITE].[/quote]

Panowie a pomozecie z tym problemie tyczącym sie czarnych napisów przy atrybutach zamiast na biało.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

06.03.2009 09:54    #14655     Sufler - Porady do gry - Nowe styl ikonek
Po pierwsze jest już napisane, że problem rozwiązany, a po drugie nie dla tego. Być może wrzuci~ł je w nie prawid~łową lokalizację.

Henry14 Partyzant

05.03.2009 19:17    #14656     Sufler - Porady do gry - Nowe styl ikonek
Te ikonki morale jak widac na screenie 1 sa do FM 08 a ty je wgrales do FM 09 byc moze dlatego masz te problemy

Adonim Partyzant

05.03.2009 18:18    #14657     Sufler - Porady do gry - Nowe styl ikonek
Juz rozwiązny problem został ale mam za to inny problem a mianowicie taki >
http://i39.tinypic.com/aua3af.jpg

Jak to usunąć aby napisy były znów białe ;-0
Obejdzie sie bez reinstalacji gry czy nie?

Adonim Partyzant

05.03.2009 16:49    #14658     Sufler - Porady do gry - Nowe styl ikonek
Panowie mam błachy ale denerwujący problem.

Wklejam sobie ikonki morale ale gra tego widzi - dokładniej skórka 'Steklo09' mimo że wgralem wprost w nia do folderu "graphics" - pomoże mi ktos w tym co być może robię źle?

ikonki morale >
http://img41(...)ead7.png

u mnie w grze w skórce podczas grania [mimo wgranych ikonek morale]>
http://i41.tinypic.com/15yvhvb.jpg

Panowie pomóżcie.

Adonim Partyzant

05.03.2009 16:48    #14659     Sufler - Porady do gry - Problem z kitsami
Panowie mam błachy ale denerwujący problem.

Wklejam sobie ikonki morale ale gra tego widzi - dokładniej skórka 'Steklo09' mimo że wgralem wprost w nia do folderu "graphics" - pomoże mi ktos w tym co być może robię źle?

ikonki morale >
http://img41(...)ead7.png

u mnie w grze w skórce podczas grania [mimo wgranych ikonek morale]>
http://i41.tinypic.com/15yvhvb.jpg

Panowie pomóżcie.

loswariatos Młody aktywista

05.03.2009 15:29    #14660     Sufler - Porady do gry - trening na patchu 9.3.0
Tu akurat wielki plus dla SI. W poprzednich wersjach nawet prowadząc cieniasów można było bez problemu skompletować kosmiczny sztab jeśli chodzi o gwiazdki.
meglio fascista che frocio

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution