Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Daniel16l25 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2009 09:10    #14581     Sufler - Porady do gry - Poważne braki kondycyjne
Siemka mam problem kilku graczy ma napisane Poważne braki kondycyjne chociaz przeprowadzilem przez 1 miesiac trening kondycyjny jak ten problem rozwiazac ??

Falcon Przodownik pracy

Ja znalazłem coś takiego.
Najwyraźniej jest jakiś przepis, bo pisze o nim w ostatnim zdaniu.
źródło:http://www.transfery.info/news-full-9587.html
Działacze Chelsea Londyn coraz poważniej rozważają złożenie kolejnej oferty za Robinho. Transfer Brazylijczyka, który był bardzo bliski przejścia do "The Blues" jeszcze latem z Realu Madryt, jest ponoć ich priorytetem również teraz.

Zainteresowanie niesfornym reprezentantem Canarinhos zbiega się z wiadomościami z obozu Manchesteru City. Menadżer Mark Hughes zdeterminowany jest pozyskać silnego napastnika. Idealnym kandydatem wydaje się być Didier Drogba.

Nic nie wskazuje jednak, że mogłoby dojść do wymiany zawodników (oczywiście w grę wchodziłaby dopłata). Scolari nie chce się pozbywać w trakcie sezonu nikogo ze znaczących piłkarzy. Dodatkowym problemem są zasady FIFA. Według nich piłkarz nie może w ciągu roku reprezentować barw trzech różnych klubów.

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Adonim Partyzant

[quote2=amenokoyane][quote=Adonim]szukam usilnie tego skina
http://footb(...)25576170

więcej w tym temacie;
http://www.cmrev(...)___.html[/quote]

Proszę bardzo: http://files(...)nfo.html

Skin nazywa się Rs-5 i jest pod FM 2007[/quote2]

Dzięki - choć i tak mi się już nie przyda skoro to pod 2007.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

configu zapewne nie zrobiłeś :P ściągnij program fmxml, bardzo prosty w obsłudze a
znaleźc go można bez problemu

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Daj ogłoszenie:

http://www.cmrev(...)je_.html

Tu też możesz:

http://forum(...)forum=18

Tam chyba nie ma Keirrisona ;)

Marek86 Partyzant

13.03.2009 17:08    #14586     Sufler - Porady do gry - Mecz nie do przejscia
Możecie się śmiać, ale u mnie to samo :)
Fakt, że gram dużo słabszym zespołem (Millwall) i jestem na 3 miejscu Championship. W Pucharze Anglii grałem z Aston Villą (bardzo dobrze szło) i byłem bardzo ciekaw, czy mi też będzie z nimi ciężko. Przed sezonem grałem z nimi sparing i zremisowałem 1-1. A teraz co? Przegrałem 1-2. Gdyby nie Twój temat, to nawet bym uwagi nie zwrócił :D. Ale zagrałem jeszcze raz, bardziej defensywnie - 0-3. Jeszcze raz, tym razem ofensywnie - 1-3. Zacząłem się śmiać, ale postanowiłem sprawdzić jeszcze kilka ustawień i wariantów taktycznych. I co? I każdy mecz przegrywam, czy bym grał defensywnie, czy ofensywnie, czy z wyważonym nastawieniem, czy z grą z kontrataku, czy gra wolnymi, krótkimi podaniami, czy ze ścisłym kryciem i agresywnym odbiorem czy z odpuszczeniem pressingu, zawsze przegrywam. :D
Fakt faktem, kadrowo jestem od nich słabszy, ale zastanawiająca jest ta niemoc przy grze z AV...
I tak wynik tego meczu (6 runda) wkalkulowałem jako porażkę, więc spokojnie mogę skupić się na walce o baraże, ale trochę śmieszna jest taka sytuacja.
Czyżby gra naprawdę za wszelką cenę powstrzymywała serię meczy bez porażki (u mnie jest to 19 mecz)?
Byłoby to bardzo denerwujące, gdyby w pewnym momencie ustawienie i ustalenia taktyczne nie miały większego znaczenia, bo pora na porażkę...
Czy miał ktoś jeszcze podobny problem?

kubermord Partyzant

Polecam latke 9.3. Gram jednym napastnikiem i nie ma wielkich problemow. Natomiast to co opisales bylo jednym z powodow dlaczego odstawilem FM'a az do latki 9.3 :)

TheStar Partyzant

Jeśli masz Pana Wojciecha "umiem kiwke w jedną stronę" Łobodzińskiego to się nie dziwie xD a co do problemu to może właśnie spróbuj grac jednym napastnikiem i np. dwóch OPŚ ?

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

12.03.2009 22:53    #14589     Sufler - Porady do gry - prostsze rozgrywanie pilki
Jeśli chodzi o utrzymywanie się przy piłce to pozwolę sobie na wypowiedź w tej sprawię gdyż drużyny które prowadzę mają przeważnie większy procent posiadania piłki.
Podstawową rzeczą w moim przypadku jest pozycja DPŚ (defensywnego pomocnika), który z połączeniem dwóch środkowych pomocników tworzy taki jakby trójkąt który wymienia w większości przypadków najwięcej podań. Nigdy nie gram 2 napastnikami wręcz nie wyobrażam sobie tego, nigdy nie grałem i nie zamierzam.
Prawie zawsze gram formacją z 4 obrońcami, 1 defensywnym pomocnikiem, 2 środkowymi pomocnikami, 2 bocznymi ofensywnymi pomocnikami bądź skrzydłowymi i 1 napastnikiem. Jestem praktycznie uzależniony od tego ustawienia gdyż ciężko jest mi się przestawić na inne i praktycznie nie wyobrażam sobie gry jakimś zupełnie innym ustawieniem. To właśnie ustawienie 4-1-4-1 czy jak kto woli 4-1-2-2-1 czy może 4-5-1 daję przewagę w środku pola i większy procent posiadania piłki, w połączeniu oczywiście z w miarę krótkimi podaniami i spokojnym tempem gry.
Podstawą jeśli chodzi o utrzymywanie się dłużej przy piłce jest właśnie pozycja DPŚ-a w połączeniu z 2 PŚ-ami którzy bez większych problemów potrafią utrzymać się długo przy piłce, wymieniając podania i konstruując spokojnie akcję we wspomnianym wyżej trójkącie, wspomaganym przez obrońców, bocznych obrońców, skrzydłowych jak i napastnika.
3 podstawowe jak dla mnie elementy które pozwalają praktycznie zawsze dłużej utrzymywać się przy piłce, przeważać w procentowym posiadaniu piłki to -
Pozycja DPŚ, krótkie podania, spokojne tempo.

Throng Partyzant

12.03.2009 21:55    #14590     Sufler - Porady do gry - prostsze rozgrywanie pilki
Bardzo ciekawy temat z tymi podaniami...od dawna denerwuje mnie procent posaidania pilki, a wiec prowadzenie gry. Denerwuje mnie poniewaz moje druzyny maja z tym duze problemy. Mysle ze jest to tez w jakis sposob zwiazane z rodzajem podan i tu dochodzimy do tematu dyskusji...czy nie jest tak ze najbardziej skamplikowane sa podania bezposrednie ??( jak w zyciu, gra z pierwszej pilki jest najtrudniejsza). Latwiejsze sa podania krotkie i dlugie. Jednak w przypadku krotkich ryzykujemy strate pilki w strefie srodkowej lub nawe przed nasza bramka, natomiast w przypadku podan dlugich owe straty zmniejszamy jednak kosztem niedokladnosci podan...???....jest to pytanie na ktore mam nadzieje odpowie osoba kompetentna ktora jest w stanie poswiecic wiecej czasu na gre niz ja. Niestety przerazajacy brak czasu uniemozliwia mi badanie roznych ustwien

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution