Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam z umówieniem się na jakikolwiek sparing. Gram Uralem Jekaterynburg 1 Liga Rosyjska i żaden zespół czy to z ekstraklasy, czy z 1 ligi nie chce przyjąć sparingu. Zaznaczyłem opcję żeby asystent umawiał sparingi, ale do rozpoczęcia ligi pozostały 2 tygodnie a on nie zakontraktował żadnego meczu. Bug czy co? patch 9.3.0

Bartek69 Partyzant

15.03.2009 18:51    #14562     Sufler - Porady do gry - Plik config, pomocy
ja mam ten sam problem co kosmozordtje, ze w grze mordy nie widac...ktos wie co zle robimy???prosze o szybka pomoc dzieks

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Arek96]tak zmienić reputację ligi:

http://www.cmrev(...)igi.html[/quote]

Ale to nie tylko to, poniewaz probowalem bawic sie edytorem i zminialem reputacje ligi i dalej widnieli mi ci zawodnicy, a nwet jak ich nie mialem, to za chwile polowa ligi byla w Czechach.

Dochodza tam jeszcze takie czynniki jak "Economic Factor", reputacja kraju(nie ligi), standard ligi.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

tak zmienić reputację ligi:

http://www.cmrev(...)igi.html

devil11 Przodownik pracy

15.03.2009 15:30    #14565     Sufler - Porady do gry - Edytor - losowe pozycje
Robię swój własny update i wobec tego jestem zmuszony stworzyć kilku zawodinków,aby mieć kompletne składy klubów z polskiej ligi. Jednak o niektórych zawodnikach informacje są ograniczone, ponieważ strona 90minut.pl podaje tylko formacje w jakiej wysępuje dany zawodnik i o ile z bramkarzami i napastnikami nie mam żadnych problemów,to juz jeśli chodzi o obrońców i pomocników to nie wiem,czy występują onie na środku,czy też na prawej lub lewej stronie,dlatego chciałbym się dowiedzieć jak mam ustawić pozycje zawodników,aby te były losowe dla danej formacji?

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
15.03.2009 10:32    #14566     Sufler - Porady do gry - Poważne braki kondycyjne
Jeśli jest lipiec lub sierpień i zawodnicy wrócili z urlopów to zorganizuj turnee w jakimś pobliskim kraju i wyznacz sobie słabych rywali.
W każdym meczu wystawiaj inny skład i pozwalaj grywać tym piłkarzom którzy mają "problemy kondycyjne" ale nie w każdym meczu.
Jeśli piłkarz zagra i po meczu mu kondycja spadnie poniżej 90% w opcjach treningowych ustaw by "odpoczął od treningów" dzień lub dwa a potem znów go wystaw w meczu (nawet jeśli kondycje przed meczem będzie miał poniżej 95% bo ja zwykle jeśli to tylko możliwe desygnuję do gry graczy których kondycja jest na poziomie min.95% a jeśli nie ma takiej możliwości to wystawiam gracza który ma powyżej 90%).
Jeśli zawodnik z "problemami kondycyjnymi" zagra na turnee w 3-4 meczach to kondycja powinna mu się poprawić.
Jeżeli natomiast sytuacja ma miejsce w trakcie sezonu to jeśli między meczami ligowymi występują np tygodniowe odstępy (nie wiem w jakiej grasz lidze ale jeśli w angielskiej Premier League to takich przerw raczej nie ma bo tam się gra mecze co 3-4 dni :P ) to w trakcie tych np. 7 dni zoorganizuj 2 sparingi ze swoją drużyną juniorów U-18 czy U19 w zależności jaką masz (ewentualnie z drużyną C) i wtedy przeciwko tym juniorom wystaw TYCH zawodników ze "słabą kondycją" ORAZ zawodników z drużyny B tzn rezerw (żeby zbytnio nie przemęczać podstawowych zawodników z pierwszego składu którzy przecież będą ci potrzebni w meczach o stawkę).
Gdy zawodnik ze "słabą kondycją" lub "brakiem ogrania" zagra ok 4-5 meczy to kondycja powinna mu podskoczyć a jeśli wtedy będzie on tymi meczami "zmęczony" to pozwól mu grać w końcówkach meczy np wpuszczaj go w 80 lub 85 minucie (pod warunkiem że masz korzystny rezultat :) no bo logiczne że w meczu "o wszystko" jeśli przegrywasz lub remisujesz to lepiej wystawić "wypoczętego" i sprawnego grajka :] )

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.03.2009 10:23    #14567     Sufler - Porady do gry - problem
brakuje u Ciebie potrzebnej czcionki :P-very

http://www.cmrev(...)003.html

http://www.cmrev(...)775.html

kondzio7777 Młody aktywista

15.03.2009 10:14    #14568     Sufler - Porady do gry - problem
wlaczylem fm i mam czarny obraz nic nie idzie zrobic;/ a gdy chce go zamknac to wyskakuje mi ostrzezenie: Did not find font resource: vera. z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam;)

temat do zamkniecia;) poradzilem sobie:)

Ludi14 Partyzant

14.03.2009 22:02    #14569     Sufler - Porady do gry - Crash dumps
Może to ci pomoże - http://www.cmrev(...)-__.html

Adonim Partyzant

14.03.2009 19:58    #14570     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
U mnie z kasą nie ma problemu jako że jestem najbogatszym klubem na Świecie ale Zarząd mi ciągle argumentuje się tym że stadion jest wystarczający pojemnościowo i że do tego ma bardzo nowoczesne zaplecza, ble ble ble.
Wiec każda taka prośba jest odmowna u mnie. A szkoda bo u siebie mam zawsze komplet [ponad 82.000] to przydało by sie go powiększyć bądź zbudować nowy 100-120 tysięcznik.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.