Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

*JacK* Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.03.2009 16:37    #14541     Sufler - Porady do gry - Problemy z edytorem...
Witam właśnie pobrałem edytor do Fm-a (Wersja kompatybilna z łatką 9.3.0) I nie wiem
jak np stworzyć bazę danych... Czekam na pomoc... Z góry dzięki.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
19.03.2009 14:57    #14542     Sufler - Porady do gry - bramkarz CIV
Miałem ten sam problem - na szczęście u mnie obeszło się bez kontuzji. Zawsze mogłem desygnować do gry Yaya Toure. :)
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

marchfi Partyzant

Wybaczcie :) Na przyszłość się poprawię. Miałem problemy z nazwą bo sam nie wiedziałem czego to jest bug , bo pojawia się tu kilka problemów. Niestety rozwiązania są tylko dwa - urlop lub load.

Edit: Nazwa tematu zmieniona.

geo.adi Partyzant

19.03.2009 00:01    #14544     Sufler - Porady do gry - bramkarz CIV
mam taki problem. w drugim sezonie gry objalem reprezentacje wybrzeza kosci sloniowej, tuz przed mundialem. jak sie okazalo druzyna ma tylko jednego bramkarza... :/ nie mam wybranej ligi iworyjskiej i jestem troche w kropce. ktos majakis pomysl jak szybko znaturalizowac jakiegos bramkarza? od razu pisze ze edytory nie dzialaja...

football38 Młody aktywista

18.03.2009 20:52    #14545     Sufler - Porady do gry - Problem z cmrev
Mam problem, kiedy wczytuję cmrev.com to wyświetla mi się że jest przerwa techniczna. Na stronę wchodzę poprzez wczytanie linku z suflerem, manifestami albo z moim profilem. Czym może być spowodowane, że wyświetla mi się przerwa techniczna i jak to usunąć ?

Rafcioos Partyzant

18.03.2009 17:03    #14546     Sufler - Porady do gry - Dlaczego goli nie strzelają?
Kewstia taktyki i doboru piłkarzy do niej. No i ich 'skilla'. Ja miewam problemy ze skutecznością najczęściej prowokowane przez zly dobor taktyki, lub zle ustawienia ind snajperow. Ja raz trafilem geniusza (Mauricio), ktoremu po dostosowaniu ustaiweń ind udalosie zaladowac 40 bramek w sezonie (7.62 sr)

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.03.2009 23:03    #14547     Sufler - Porady do gry - Dlaczego goli nie strzelają?
Chodzą słuchy, że najnowszy patch jest słabszy i mniej dopracowany od swojego poprzednika. Na to tak naprawdę nie ma rady. Skuteczność w poprzednich FM-ach była nadmierna, teraz są z tym problemy. Z pewnością warto spróbować zmienić taktykę, postawić na innych zawodników - jest szansa, że zaskoczy trybik w drużynie i później będzie już z górki.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.03.2009 22:29    #14548     Sufler - Porady do gry - OLT Expanded Hair Pack v1.0
a można wiedziec co to jest? i w czym dokładnie masz problem ? ;)

Barc Partyzant

[quote2=Arek96]1. Zmień nazwę tematu.

2. [quote=Arek96]Gra nie włącza się, ponieważ pojawia się komunikat o nazwie "XML parsing error"!

Aby rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2009 i wybierz "Właściwości"
2. W polu "Element Docelowy" dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij "OK" i uruchom grę.[/quote]
[/quote2]

Robie tak ale nie umie zmienci elementu docelowego
http://www.bankfotek.pl/view/207355

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

1. Zmień nazwę tematu.

2. [quote=Arek96]Gra nie włącza się, ponieważ pojawia się komunikat o nazwie "XML parsing error"!

Aby rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2009 i wybierz "Właściwości"
2. W polu "Element Docelowy" dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij "OK" i uruchom grę.[/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.