Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Milyone Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2010 11:08    #11821     Sufler - Porady do gry - Problem z Edytorem w Fm 2010
Witam , po formacie zainstalowałem fm'a 10 na patchu 10.3 ofc, następnie sciągnałem najnowsza wersje fmrte zainstalowałem i tu pojawia się bład..
tutaj podaje linka do screena..http://yfrog.com/2obeztytuuwfj
Posiadam zainstalowane wszystkie 'bajery' takie jak donet framework itp itd..
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam !

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

06.07.2010 08:47    #11822     Sufler - Porady do gry - Problem z edytoerm
Wydaje mi się, że odpowiedź znajdziesz tu

http://www.cmrev(...)gen.html

Przeczytaj dokładnie. Wprawdzie dotyczy to inego edytora, ale nie stanowi to różnicy. Kluczem może być CA.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

wajefel Partyzant

06.07.2010 01:03    #11823     Sufler - Porady do gry - Problem z edytoerm
Dobry wieczór :)
Mam taki problem z edytorem.Sam aktualizuje sobie lige,zmieniam zawodnikom atrybuty na gorsze i na lepsze,transfery itp. Wszystko jest ok oprócz atrybutów.Zmieniam je, zapisuje,a po rozpoczęciu nowej gry zostają stare :(
Dodam, że zaznaczyłem zmiany edytora przed rozpoczęciem gry.
Co z tym zrobić?
Dziękuję, pozdrawiam.

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
Zaraz przekażę te problemy działowi technicznemu i postaramy się szybko z nimi uporać. Tymczasem prosimy o cierpliwość.

kamaz333 Partyzant

Witam,
mam problem z zakładkami, najlepiej obrazuje to ponizszy filmik
http://www.youtu(...)IDdqNzkk
tzn. czy wy tez mieliscie problem z długim wczytywaniem zakladek, tyczy sie to wszystkich zakładek.
moze macie jakies sposoby aby zaradzic temu problemowi, bo to jest naprawde meczace czkac 10 sekund az sie zaladuje zakladka

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
[quote=gilbert_busko]Chciałbym zgłosić dwa problemy:

1. W Manifestach zniknęła, jako możliwość wyboru klubu, Gwardia Warszawa - musiałem znów ją dodać, natomiast zniknęło logo tego klubu, więc prosiłbym o ponowne jego wgranie.

2. Z kolei w sekcji "kariera" nie ma możliwości wyboru ligi, prosiłbym również o sprawdzenie tego, bo to dziwne, że nagle rzeczy, które były - znikają.[/quote]

Niestety jestem zmuszony zgłosić i trzeci problem (poprzednie dwa do tej pory nie doczekały się rozwiązania a jest wręcz coraz gorzej) - w dziale "moje konto/kariery" bez mojej ingerencji pojawiła się nagle druga kariera, która po prostu dubluje tą pierwszą, w dodatku żadnej (pojedynczo) nie mogę usunąć. Prosiłbym o pomoc w powyższych kwestiach.

Pozdrawiam
…(…)…

Oskwar.89 Partyzant

05.07.2010 21:50    #11827     Sufler - Porady do gry - Silnik gry
Rozwalają mnie tacy goście jak kolega Barcafan1990. Masz problemy i żale to napisz do programistów, a nie zniechęcaj innych do gry. Nie chce Ci się grać to twoja prywatna sprawa, tylko chyba w nic nie pograsz bo każda gra ma błędy i bugi, czy jest to Diablo, czy Gothic, czy FM. Masz wakacje to sobie odpocznij od komputera i gier to wtedy irytacja może Ci trochę przejdzie.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

Poszukuję filtrów do wyszukiwarki w FM'ie 2010 z atrybutami najistotniejszymi dla danej pozycji. Jest tylko mały problem, nie wiem czy to istnieje ;) Pamiętam to tylko z FM 2008.

PS. Shortlistami z młodymi talentami też bym nie pogardził.

patol95 Partyzant

wszystko zrobiłem jak w wątku:
http://www.cmrev(...)itd.html
niestety nie działa. już nie wiem co mam zrobić...
Wiem że mam zrobić folder graphic w folderze z FM 10. ale mam takie foldery:
-backgrunds-zdjęcia stadionu w tym ligi BBVA Seria A Bundesliga(wszystko ma oddzielne foldery)
-logopack herby klubów
-logos/pol i w "pol" background left; background right; normal(w środku herby); small(w środku małe herby, takie same jak w small face
-small face małe herby
oprócz tego mam puste foldery:
-facepack
-KitsPack
-pictures

co mam zrobić żeby to działało? mam odznaczoną opcję bufowania i zaznaczoną opcję odświeżania.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

05.07.2010 16:21    #11830     Sufler - Porady do gry - grafika nie ogę wgrać logo itd
Też mam 7 i działa jak trzeba. A czy poza odznaczeniem buforowanie skórki, zaznaczyłeś jej odświeżanie po zatwierdzeniu? Jeśli nie, to zaznacz, zatwierdź - wtedy powinno być ok. Jeśli dalej będą występować problemy to pytaj w tym wątku
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.