Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Belfast07 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Z ciekawości chciałem zapytać, czy ktoś z Was tweetuje o swoich wyczynach w FM2013 albo wcześniejszych wersjach?

paatryk01 Partyzant

07.11.2012 22:32    #2472     Sufler - Porady do gry - Gra się wyłącza.
Gram sobie w Football Managera 2013, ogólnie jak już włączam to mam Fatal Error... Ale czasami uda się FM'a załączyć i wtedy sobie gram i gram i klikam w okno : transfery Wywala mnie do windowsa, bez żadnego błędu, momentalnie się FM wyłącza. Jak temu zapobiec ?

marek17390 Partyzant

Zawiodłem się na football manager 2013 jak można wypuscić grę niedopracowaną Gra obrony to porażka obroncy krzątają się po boisku wogule niewiędząc o co chodzi a bramkaże po strzale żucają się w przeciwną stronę jakby to był karny JEŻELI TEGO NIE NAPRAWIĄ JAKĄŚ ŁATKĄ TO WRACAM DO POPRZEDNIEJ WERSJI PRZECIEŻ TAK SIĘ NIEDA GRAĆ FOOTBALL MANAGER 2013 SCHODZI NA PSY

Flame333 Partyzant

07.11.2012 17:19    #2474     Sufler - Inne - FM2013 za grosze
nie wiecie może, o co chodzi z tego typu aukcjami?

http://alleg(...)900.html
http://alleg(...)773.html

to są pełne wersje tyle że bez możliwości gry online?

adamlinho24 Partyzant

07.11.2012 14:32    #2475     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
i napis Football Manager wersja 13.1.1 ,to moze mam wersje beta jeszcze ???

DarkMessiashPL Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
07.11.2012 10:51    #2476     Sufler - Porady do gry - Problem w czasie gry.
Witam, mam gre Football Manager 2013 od niedawna. I juz na samym poczatku przygody z ta gra mam naprawde powazny probelm...
Gra uruchamia sie normalnie, zaczynam swoja przygode jako menadzer Arsenalu i po 10-15 minutach gra wylacza mi sie automatycznie. Raz miałem gdy chciałem poznac swoich wspolpracownikow, innym razem gdy juz mialem zaczynac pierwszy mecz sparingowy.
Czy ktos wie w czym moze tkwic problem??
Dzieki z gory.

NaVaR Partyzant

Witam,
I po co mi było kupowanie Football Manager 2013 pre-order już 12 października przez Waszą stronę cmrev, skoro mamy już 7 listopada pięć dni po premierze a ja nadal nie mam gry. Chyba ostatni raz tak zamówię bo to naprawdę nie mam sensu. Zostałem potratowany jak jakiś nie wiem śmieć. Napisałem do INMUDO od którego dostałem klucz do wersji BETA i proszę co dostałem w odpowiedzi:

Witam,

najmocniej przepraszam za zaistniały problem. Wydawca nie dostarczył nam ilości o które prosiliśmy.
Z tego powodu niektórzy nasi klienci nie otrzymali jeszcze kluczy, w tej chwili czekamy na dostawę i jutro, najpóźniej w środę wszystkie klucze zostaną wysłane.

Pozdrawiam,
Jakub Adamczyk.
www.inmudo.pl

Wydaje mi się że to jest jakaś kpina i naciąganie Nas porządnych graczy.

Czy ktoś ma też taką sytuację, czy to mi się tylko coś takiego przytrafił, że załatwiam sobie wolny weekend i nic nadal nie mam gry :(

EneDueRaBe Partyzant

Hi!
Chciałbym się dowiedzieć czy ten Football Manager 2013 - Konto Steam (brak możliwości rozgrywki online) jest pełną wersją gry ?
Czy jest to jakaś beta itp..

Dzięki za odp.

kuzio Partyzant

Jeden folder: Football Manager 2013, wszystkie pliki są

Henox Partyzant

06.11.2012 19:46    #2480     Sufler - Porady do gry - Biały ekran.
Witam. Za pośrednictwem Steam pobrałem i zainstalowałem demo Football Manager 2013, ucieszony usiadłem przed komputerem z nadzieją na zobaczenie co przyniesie mi nowa wersja, ale niestety rzeczywistość okazała sie bolesna - po uruchomieniu i wyświetleniu się reklam ekran robi się biały, a zamiast napisów wyświetlają się czarne paski. W celu sprawdzenia czy problem będzie pojawiał się dalej pobrałem ''internetową'' wersję gry. Niestety moje oczekiwania się spełniły. Chciałbym więc zapytać Was, czy ktoś się z czymś takim spotkał i da się to w jakiś sposób rozwiązać, czy po prostu jest to wina mojej karty graficznej, bo nie wiem czy w takim razie wycieczka do sklepu po pełną wersje gry będzie miała jakikolwiek sens?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution