Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

19.10.2004 18:16    #79971     Sufler - Porady do gry - Przegrywam Wyjazdy.....
No Wisła ma dobry skład już na początku, a potem jak wraca Uche, Brożek, dokupiłek Burkhardta Filipa i Korzyma (obaj łapią się już od czasu do czasu do 1-szego składu) to w LM doszedłem w ostatnim sezonie do 1/4 gdzie pechowo poległem z Dynamem Kijów. Co ciekawe wtedy w grupie przegrałem tylko z Milanem na(na wyjeździe) a tak wszystko wygrałem, nawet z Ajaxem na wyjeździe grając tą taktyką co przegrywałem w lidze....:P

bam Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.10.2004 17:15    #79972     Sufler - Porady do gry - Przegrywam Wyjazdy.....
mysle ze problem tkwi w tym ze grasz defensywnie a powinienes grac caly czas ofensywnie bo jezeli u siebie wygrywasz to musisz mniec dobry sklad

Behemot Młody aktywista

19.10.2004 16:15    #79973     Sufler - Porady do gry - Przegrywam Wyjazdy.....
Nie ma znaczenia jakie nastawienie ustawisz w opcjach ogólnych - jeżeli dany zawodnik ma inne od zespołowych nastawienie indywidualne, to wg. nich gra (a nie zespołowych). Pamiętaj jeszcze o tym, by defensywnych pomocników, którzy mają kryć napastników rywala, zdjąć z wszelkich ustawień dot. rzutów wolnych, rożnych etc.

Proletariat

19.10.2004 14:27    #79974     Sufler - Porady do gry - Przegrywam Wyjazdy.....
W tym sezonie u siebie wygrałem wszystkie mecze ligowe, a na wyjeździe tylko swa razy, jak tak dalej pójdzie to nie obronie mistrzostwa. Gram zawsze taktyką 4-4-2 (Jeden def i jeden off środkowy pomocnik, ofensywni skrzydłowi i boczni obrońcy) Przez pierwsze 2 sezony jeszcze jakoś to szło a teraz jest fatalnie (Gram Wisłą), z Legią u siebie wygrałem 3-0 a na wyjeździe przegrałem 5-2. U siebie daje zespołowi polecenie gry "ofensywnie" lub kamikadze, jeżeli przeciwnik jest wyjatkowo słaby. Natomiast na wyjazdach daje "normalne" na zespoły z miejsc 16-6. Oraz "defensywne" nastawienie na zespoły typu Legia, Groclin, Amica....Gdzie leży błąd ?
P.S próbowałem też raz zagrać na wyjeździe z Groclinem 4-1-3-2 ale i tak przegrałem 3-1.

Tomek L. Partyzant

18.10.2004 19:00    #79975     Sufler - Porady do gry - Napastnicy.
Mam takie pytanie. ilu powinno być napastników w klubie. U mnie aktualnie mam Torresa , Adriano , Ibrahimovic , Sonck (odchodzi) po sezonie dochodzi saviola... A liczy że gra w wszystkim w co sie da grać w lidze Angielskiej. Puchary + Liga Mistrzów.....

nichu Partyzant

18.10.2004 17:04    #79976     Sufler - Porady do gry - Zmeczenie
A wiec tak: gra w podstawowej 11 ale czesto daje mu odpczac wlasnie ze wzgledu na jego kondycje. za trening nie odpowiadam bo mam zaznaczone ze asystent zarzadza treningiem. co do tych fauli to niekoniecznie bo w kazdym meczu tak giuly ma - ten podalem jako przykladowy

Behemot Młody aktywista

18.10.2004 10:32    #79977     Sufler - Porady do gry - Najlepszy skład
Chyba nie ma czegoś takiego jak "najlepszy skład". Na wyniki drużyny składa się bowiem nie tylko zespół graczy, ale i trenerów, zastosowana taktyka, reżim treningowy, częstotliwość rozgrywania meczów, problemy i samopoczucie poszczególnych graczy, a także ich wzajemnie sympatie i antypatie. Jeżeli dodać do tego motywację do gry, warunki rozgrywania meczu itd. to... nie ma chyba jednoznacznej odpowiedzi na to, aby cały czas być nie do pobicia. I moim zdaniem nie jest to mankament, ale duża zaleta tej gry. Barton ma rację - zbiór gwiazd często przegrywa z umiejętnie złożonym kolektywem (i to nie tylko w CM - spójrzmy choćby na Real Madryt czy ManUtd).

nichu Partyzant

17.10.2004 22:09    #79978     Sufler - Porady do gry - Zmeczenie
Witam mysle ze w fm-ie troche przesadzili ze zmeczeniem - gram barca i taki deco czy giuly sa w kazdym meczu na maxa zmeczeni. np na screenie giuly opadl mocno z sil juz w 70 minucie. ja wiem ze w tej taktyce jest aktywny duzo biega ale bez przesady, dodam tylko ze na poczatku meczu parametr condition mial na poziomie 95

Proletariat

17.10.2004 11:28    #79979     Sufler - Porady do gry - FM 2005
Ściągnąłem sobie gold demo FM (większa wersja). Wszystko jest w porządku do momentu, gdy chcę zapisać sobie grę. Tzn. Gra się zapisuje.
Z poziomu Windowsa ją widzę, Ale gdy jestem w FM to jej tam nie ma. Nie mogę też zmienić folderu docelowego gry. Cały czas są to Moje dokumenty.
Mam Windowsa XP. Prędzej grając w Betę nie miałem tego problemu. Jednak w międzyczasie formatowałem twardy dysk i reinstalowałem Okienka. POMOCY!!!!

Proletariat

16.10.2004 12:08    #79980     Sufler - Porady do gry - Skin do Fm
Gram wlasnie w FM 2005 i niebardzo sie orientuje w tym calym menu i mam takie pytanie, czy jest mozliwosc zrobienia skinu do fm z menu ktory by wygladal jak menu z cm03/04?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.