Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Ilość grafiki może jedynie wpłynąć na spowolnienie gry a nie na samą rozgrywkę w formie ilości sparingów itd.

kokakok Partyzant

Grupa: Użytkownik
Czy mając ponad 120 tys. zdjęć w FM 2014 wpłynie to negatywnie na jakość gry?

Jak już uruchomiłem grę, to było widać, że niektóre kluby (te grające w pucharach europejskich w najsilniejszych ligach) nie mają ustalonych żadnych sparingów, a te nie grające mają po kilka ustalonych.

Czy to ma związek z tymi zdjęciami?

Jak sprawdzić spójność gry? Mam też zmienione pliki po użyciu FM14 Susie Real Names Fixes.

Rogal1000 Partyzant

[quote="cubsonart"]Jeśli rezerwy kwalifikują się do LE, a pierwszy zespół do LM do grasz jedynie w LM. Jeśli jednak Twoje rezerwy kwalifikują się do LE, a pierwszy zespół nie zakwalifikuje się do europejskich pucharów, to gra z automatu wstawia Twój pierwszy zespół do rozgrywek gdzie zakwalifikowały się rezerwy.

Takie doświadczenie miałem w FM13.[/quote]

dzieki za info :) troche jednak lipa bo liczylem na 2 druzyny w europejskich pucharach, jak skoncze sezon to dam znac jak to wyszlo

w chwili obecnej wylosowalem w cwierc finale wlasnie swoje rezerwy i zrobie tak, by to rezerwy weszly do polfinalu, a potem bede udostepnial im swoj pierwszy sklad :)

cubsonart Partyzant

Jeśli rezerwy kwalifikują się do LE, a pierwszy zespół do LM do grasz jedynie w LM. Jeśli jednak Twoje rezerwy kwalifikują się do LE, a pierwszy zespół nie zakwalifikuje się do europejskich pucharów, to gra z automatu wstawia Twój pierwszy zespół do rozgrywek gdzie zakwalifikowały się rezerwy.

Takie doświadczenie miałem w FM13.

cubsonart Partyzant

Grałem właśnie Lyonem (przed chwilą objąłem Kopenhagę), i Gomis na odgrywającym wraz z Benzia na LPK w pierwszym sezonie rozbili Ligue 1, odpowiednio 28 i 33 bramki. Po 2 sezonie odszedł do Fenerbahce za 13,4mln euro.

cubsonart Partyzant

06.04.2014 22:37    #11186     Football Manager - Ogólna dyskusja - O co chodzi?
Używaj 3 taktyk i na każdy mecz stosuj inną z nich. Dopasowaną do przeciwnika, do tego czy jesteś faworytem, nie faworytem, pogody, sędziego, itp. Wszystko ma znaczenie. Jak grasz ze średniakami lub słabszymi zespołami to wypowiedz się w mediach o 1-2 zawodników że np. obrońca X i Y są najsłabszymi ogniwami... Jest wiele sposobów.

cubsonart Partyzant

Oczywiście chodzi o FM14 w wersji 14.3.

[quote="A. De Raph"]Nie prościej po prostu pobawić się z taktykami, które są dostępne w Akademii Taktycznej? Jeśli do każdej przesłałbyś świetnie wykonany test (nawet na maila w wordzie), to nie widzę problemu, aby wyników tego testu nie podczepić pod konkretną taktykę wraz z podaniem nicka autora. Co myślisz?[/quote]

No właśnie zaczeliśmy już testy 2 taktyk z Akademii Taktycznej :) Chętnie podzielimy się wynikami z CMREV.

[quote="sebastiano399"]Nie macie co robić? Zagralibyście jakąś karierę a nie się w testy bawicie. Jaki sens będzie pisanie, że taktyka A, przetestowana klubem AA jest słaba, nie patrząc na to, że się nie ma wykonawców do niej?[/quote]

No właśnie to też chcemy porównać, i opisać w wynikach.

[quote="stefan1984"]Rozumiem, że chodzi o Fm 2014? Inicjatywa fajna, trzymam kciuki, choć w tę wersję nie gram. A jak chcecie testować? Trochę jestem mało przekonany do testów taktyk "puszczanych na urlopie" - że niby niemiarodajne :) bo to zawsze inaczej niż rozgrywanie osobiście spotkań przez gracza.[/quote]

Każdą taktyką gramy 2 sezony, a jedyne urlopy jakie bierzemy to na mecze przygotowawcze do sezonu oraz między rundami.

Cinek1013 Partyzant

06.04.2014 22:21    #11188     Sufler - Porady do gry - Rozwój talentów
Witajcie !
Mam mały problem związany z ogrywaniem zawodników. Gram Norwich w angielskiej Premier League. W drugim sezonie ściągnąłem kilku młodych zdolnych juniorów i kilku mniej utalentowanych, za których sprzedaż w przyszłości chciałbym wybudować większy stadion. I tutaj moje pytanie, lepiej będzie jeśli będę zostawiał wszystkich zawodników u siebie czy może ich wypożyczać ? U mnie na grę(5-20 minut raz na 3-4 mecze i kilka występów w pucharach) mogliby liczyć w zasadzie tylko ci z największym potencjałem, mam bardzo wyrównaną kadrę i ciężko kogoś sprzedać żeby zrobić miejsce młodym, a w takim razie co zrobić z tymi mniej utalentowanymi ? Lepiej będzie trzymać ich w drużynie u-21 bez gry w pierwszym zespole czy wypożyczyć gdzieś żeby się ograli ? Jeśli tak to na co przedewszystkim zwracać uwagę na jakość bazy czy regularność występów ?
Mam nadzieję że ktoś pomoże chociaż trochę odpowiedzieć na to nurtujące mnie od dłuższego czasu pytanie, byłbym naprawdę bardzo wdzięczny.

MichałTrener Partyzant

Poszukuje rowniez do swojego drugiego klubu - Fc Porto, na razie napastnika z powodzeniem walczacego o I sklad z Jacksonem Martinezem. Ta sama gra i latki, co z Realem.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="PrzemekManU1878"]Może się komuś przydać. Dariusz Formella z Lecha Poznań. Pierwszy raz bawiłem się programem graficznym. Robiłem wszystko wg wskazówek na stronie i oto jak mi wyszło.

PS. A teraz zabieram się za prośbę Lubie_Placki[/quote]

Całkiem nieźle jak na pierwszy raz, ale postaraj się usunąć ten biały "śnieg" wokół twarzy i włosów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution