Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wujeks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wcześniej działały, jak już miałem wystarczającą reputację, żeby ich tym skusić, czyli od jakiś 3 sezonów. A teraz niespodzianka, mistrzostwo wygrałem, a następnego dnia chcą odejść... No bez jaj...
Zapomniałem wcześniej napisać. Do tej pory miałem Steam offline i grałem na 1.1.4, dopiero w trakcie obecnego sezonu postanowiłem przejść w ten magiczny przycisk online i ściągnąć najnowszą łatkę... I to chyba ona popsuła.

wujeks Partyzant

Cześć!

Gram w FM-a 14 na najnowszej łatce (14.3.0) i spotkała mnie dziwna sytuacja. Przed sezonem dwóch zawodników zgłosiło się do mnie, że chcą odejść do większego klubu. Obiecałem im, że wygram ligę w tym sezonie i skusiło ich to do zostania. Na 8 kolejek przed końcem sezonu wygrałem ligę i następnego dnia dostałem dwie wiadomości, że... Domagają się wystawienia na listę transferową, "bo manager nie spełnił obietnicy". O co w tym chodzi? Porozmawiałem z nimi, znowu obiecałem im wygraną, tak jak wcześniej się zgodzili. A następnego dnia znowu domagają się wystawienia... Chciałem się zgodzić na wystawienie i po prostu dawać takie żądania od klubów, żeby nikt ich nie wykupił, ale z jednym muszę wkrótce przedłużyć kontrakt, a w obecnych warunkach to jest niemożliwe. Jak żyć bracia managerowie, jak żyć? Macie jakieś pomysły jak sobie poradzić z tym problemem?

andryi Partyzant

08.04.2014 13:14    #11173     Sufler - Porady do gry - Rozwój talentów
Dość łatwo jest zauważyć kiedy zawodnik zacznie rozwijać się trochę wolniej. U młodych zdolnych często taki moment następuje tak jak napisał German, w wieku 18-19 lat. Wtedy trzeba ich wypożyczyć. Baza treningowa ma znaczenie, ale głównym kryterium najszybszego rozwoju jest ilość występów i reputacja ligi. Innymi słowy młody zawodnik szybciej się rozwinie jeśli będzie zaliczał występy przeciw mocniejszym zespołom. Skoro grasz Norwich to wypożyczanie zawodników do Championship będzie idealne, bo grają tam mocne zespoły, jest sporo meczy w których junior może się wykazać, oraz jeśli jeszcze nie zna języka to się poduczy ;) . Oczywiście przed wypożyczeniem juniorka do konkretnego klubu sprawdź bazę treningową, ilość zawodników którzy mogą grać na jego pozycji ( tak żeby nie miał zbyt dużej konkurencji) , oraz taktykę którą gra zespół (żeby się okazało że juniorek będzie zbędnym rezerwowym). Nie ważne czy to będzie zespół walczący o awans czy broniący się przed spadkiem, ważne żeby zaliczał jak najwięcej występów na swojej pozycji.

Cinek1013 Partyzant

08.04.2014 10:04    #11174     Sufler - Porady do gry - Rozwój talentów
Aha, czyli u ciebie osiągnięcie 18 lat jest równoznaczne z wypożyczeniem ? Oceny meczowe i jakość ligi mają znaczenie w rozwoju młodego talentu ?
W sensie, czy lepiej do klubu grającego ligę wyżej ale z trochę gorszą bazą czy do klubu walczącego o awans ligę niżej ale z lepszą baza ?
Dzięki za zainteresowanie :)

stefan1984 Młody aktywista

08.04.2014 09:25    #11175     Sufler - Porady do gry - Gra na dośrodkowania.(FM13)
I napastników takich musisz mieć, żeby mieli szansę dojść do tych dośrodkowań :) A przynajmniej jednego skocznego, silnego i jeszcze może dobrze grającego głową.

SalutaryVermin Partyzant

Moim zdaniem graj:
- Z większą dyscypliną.
- Skrzydłami,
- Z kontry,
- Bezpośrednimi podaniami,
- Zawsze z dużym pressingiem,
- Z dość agresywnym odbiorem piłki,
- Wysokie tempo,
- Płynnie lub Sztywnie.

teekoki Partyzant

Witam!
mam pytanie odnośnie rozgrywek.Chciałbym zacząć grac jakaś polska drużyną albo jakaś słabą drużyna np: z ostatniej ligi angielskiej,tak aby zbudować zespól od zera.I tu rodzi się dylemat który mam nadzieje pomożecie mi rozwiać:)

Pytanie odnośnie polskiej ligi.Czy mieliście takie przypadki grac polskimi klubami ze inne polskie kluby robiły wielkie transfery,i ogólnie miały dużą reputacje?osiągały sukcesy międzynarodowe?jeśli tak to po ilu latach i czy coś zmienialiście w edytorze,bądź edytorze czasu rzeczywistego.

roma Partyzant

Podbijam mam Mitrovic i Fierro ten drugi bez rewelacji.Niektórych to się w ogóle nie da sprowadzić bo stawiają ceny zaporowe,albo w ogóle nie chcą negocjować gram obecni MU

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
07.04.2014 17:37    #11179     Sufler - Porady do gry - Terminarz
Serio - nie wiem czemu czasem nie ma tego w flitrze. Gdy grałem PSG notorycznie nie było w filtrze Klubowych Mistrzostw Świata...

German Partyzant

07.04.2014 16:19    #11180     Sufler - Porady do gry - Rozwój talentów
Powyżej 18-19 roku wypożyczaj ich do klubów gdzie będą grać regularnie. Spośród ofert wybieraj z tych klubów które mają najlepsze obiekty treningowe, wtedy najszybciej rosną im atrybuty. Bynajmniej ja tak robie, i nawet z 3,5 gwiazdkowca wycisne 5 baniek. Może nie jestem mistrzem wciskania kitu piłkarskiego jak Mahdi, ale zyski są.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.