Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

AmoreDolceVita Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
mi tez po wgraniu tego patcha 14.3.0 bardzo ciężko jakoś się gra... grałem Porto w ostatniej kolejce zdobyłem mistrzostwo ale chciałem sie zapytać co stosować dla napastników aby więcej goli strzelali Jackson Martinez w 27 meczach 7 goli... rożnie go ustawialem przewaznie tak jak ma w profilu Lis Pola Wysunięty itp ale zadnego efektu a trening to zgranie i ofensywa i gra w ataku przed meczem i tez lipa...

saiN Partyzant

10.04.2014 15:02    #11152     Sufler - Porady do gry - Atakowanie bramkarza i pressing
Witam !

Chciałem zapytać jakie ustawienia taktyczne zastosować aby grać bardzo wysokim pressingiem na połowie przeciwnika. Chodzi o to aby zespół przeciwny był bardzo mocno naciskany już na swojej połowie oraz uniemożliwienie rozgrywania piłki na całym boisku. Drugie pytanie to atakowanie bramkarza gdy ten ma piłkę i skrócenie pola gry tak aby bramkarz nie miał możliwości podania do nikogo tylko wybicie piłki w aut lub do przodu. Próbowałem rozgryźć ten problem mam ustawione wszystko w instrukcjach dotyczących rywali na pressing na bramkarzu jednak tylko gdy bramkarz dostanie piłkę wszyscy zawodnicy cofają się do tyłu i wtedy przeciwnik spokojnie rozgrywa piłkę i wychodzi spod tego "pressingu" bardzo łatwo.

Pozdrawiam.

piwlak Partyzant

Pozwolę się doczepić do tematu- kryje na dystans,linia obrony normalna. Mam problem, ponieważ obrońcy baaaaardzo często dają zagrywać piłki za moją linię obrony. Po prostu stoją w miejscu i patrzą jak piłka jest zagrywana za ich plecy. Macie pomysł jak sobie z tym poradzić? Próbowałem już ustawić głębiej linię obrony, ale wtedy tworzy mi się za duża luka między obroną a pomocą, oraz grać na pułapki ofsajdowe, ale nic to nie zmienia :/

buczek93 Młody aktywista

Nic się nie da z tym zrobić, gra losuje, kto kiedy dostanie. Nie ma jakiejkolwiek reguły na to, niestety...

Prosty Partyzant

Jaką taktyką grasz bo ja coventry zacząłem od 4 porażek w lidze.

sebastiano399 Partyzant

09.04.2014 22:40    #11156     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Real, Chelsea, Bayern i Atletico w półfinale. Czekam na losowanie. Każdy wariant będzie ciekawy. Czy Bayern zacznie grać jak rok temu? Ile jeszcze wytrzyma Atletico? Chelsea królem własnego boiska? Real po raz pierwszy w finale od 2002 roku?

Bayern-Atletico
Chelsea-Real

A Wy jak typujecie losowanie?

CapsLock Partyzant

[quote="SalutaryVermin"]Poszukuję lewego obrońcy do Lecha Poznań.
- Gram pierwszy sezon, najnowsze łatki.
- Max 23-24 lata.
- Do kupienia za maximum 2,0-2,75 mln zł.
- Potencjał na minimum 4 gwiazdki.
- Najlepiej gdyby był dość szybki, z dość dobrym dośrodkowaniem, oraz determinacją na minimum 13. (to wszystko co jest w tym myślniku jest opcjonalne)[/quote]
Spróbuj Wilde Donald Guerrier z Wisły Kraków ;)

ziomson Partyzant

Witam.
Gram FC Basel i potrzebuje środkowego pomocnika oraz prawego obrońce i skrzydłowego.
Im taniej tym lepiej :) budżet na wszystkich 2,5 mln ojro.

andryi Partyzant

09.04.2014 15:17    #11159     Sufler - Porady do gry - Rozwój talentów
To już Twoja decyzja selekcjonera . Musisz tu wykazać się nosem, czy zawodnik może być już przydatny do pierwszego składu czy jeszcze za wcześnie. Jak już pisałem, by się rozwijać - zawodnik musi jak najwięcej grać. Ja osobiście zawsze w pucharach krajowych wystawiam rezerwy i juniorów. Wtedy najlepiej widzę czym charakteryzuje się na boisku dany zawodnik i czy już jest gotowy do pierwszego składu. Jeśli nie jest gotowy, i ma jeszcze spory potencjał do wykorzystania to go wypożyczam. Te końcówki spotkań tez się przydają w rozwoju, bo zawodnik cały czas utrzymuje gotowość do gry i jest w odpowiedniej kondycji. Warto mu zaznaczyć, by występował w drużynie rezerw co niektóre mecze. Możesz pomyśleć jeszcze w ten sposób: - jeśli junior jest gotowy cały czas do gry, to w razie kontuzji gracza ze ścisłej czołówki składu może wskoczyć na jego miejsce. Nie zaszkodzi spróbować, a zawsze może okazać się strzałem w przysłowiową dziesiątkę ;)

kajn Partyzant

Na pewno masz możliwość gry w ten sposób na dwóch komputerach, a jeśli gra nie pobiera save'ów automatycznie to pod prawym klawiszem albo we właściowościach gry w steamie znajdziesz opcję synchronizacji.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution