Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Prodigy666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam pytanie. Dlaczego w 14 nie ma opcji wymiany pozycjami napastników ? Opcja jest dostępna tylko dla skrzydłowych, w po przednich wersjach to była moja główna broń, zwłaszcza gdy grałem 3 napastnikami z czego dwaj po bokach się wymieniali pozycjami sprawiając nie lada problem obrońcom rywali, to samo jest z opcja graj na rozgrywającego i na odrywającego, gdzie mam to ustawic ? Dlaczego to komputer od teraz decyduje kto rozgrywa w mojej druzynie ? To samo jest z kryciem strefowym i 1 na 1, bardzo uprosili moduł taktyczny w tej wersji ....

Prodigy666 Partyzant

11.04.2014 10:30    #11142     Football Manager - Ogólna dyskusja - O co chodzi?
Co to znaczy,że gram jednym składem ? Jak Werner ma w 19 meczach 11 goli i 9 asyst i mu nie wyjdzie mecz to mam go na ławe rzucac ? W prawdziwym świecie tak nie ma, rozumiem dac szanse komuś, kto wchodzi na ostatni kwadrans i strzela gole, to ok, dam mu w nagrode mecz od pierwszej minuty, ale zapychac skład szrotami na zasadzie " wy już się nagraliście, teraz niech pokopią inni" jest absurdalny, o przemęczeniu składu nie ma mowy ,bo zawsze monitoruje ich kondycje i zdejmuje gdy widze zmęczenie

Prodigy666 Partyzant

11.04.2014 10:25    #11143     Football Manager - Ogólna dyskusja - O co chodzi?
W prawdziwym świecie też są takie przypadki, wystarczy zobaczyc jak w swoich ligach wystartowały Natnes, Southampton czy Villareal ale gra mi po prostu robi na początku smaka aby potem psuc całą zabawe, zresztą,w "realu" nie ma tak, że w zime jesteś drugi a potem spadasz na 10 miejsce a niestety w FMie zdarza się to często ;/

Prodigy666 Partyzant

11.04.2014 10:20    #11144     Football Manager - Ogólna dyskusja - O co chodzi?
Mam to samo. Sampdorią w grudniu byłem na 1 miejscu, klepałem wszystkich środkiem, a po przepracowaniu przerwy zimowej i wzmocnieniu kadry zacząłem dostawac oklep od każdego, 0-4 u siebie z Atalantą, 0-3 z Hellas, miałem 5 porażek z rzędu z ekipami, które regularnie biłem na początku, sezon zakończyłem na 6 miejscu ...., teraz gram Hertą Berlin, ustawiłem nowatorską taktyke, szok niedowierzanie, 2 miejsce w grudniu z przewagą 10 pk nad 4 drużyną, zima przepracowana, wzmocnione boki obrony, niestety gówno to daje, jedno zwycięstwo w 8 meczach w rundzie rewanżowej i walcze na noże o LM, nie chodzi o to że narzekam na porażki, ok Hertą mam prawo dostawac i 5 razy pod rząd ale jeśli w pierwszej rundzie klepie Stuttart 6-1 na wyjeździe, jeśli bije po 4-0 Hanovery, Werdery i Freiburgi i mam w w środku sezonu najwięcej goli w lidze to chyba mam prawo wymagac jakiejś systematyczności, nie ?

Rogal1000 Partyzant

juz wszystko wiem :)

mistrz polski: Widzew
puchar polski: Widzew II - final wygrany z Lechem
w lidze europy zagrala IV drużyna ekstraklasy
superpuchar na stadionie narodowym pomiedzy Widzew, a Widzew II - frekwencja masakryczna okolo 200 ludzi :)

AmoreDolceVita Partyzant

co do przewagi to mam tak co mecz praktycznie... a jak juz wygram to bardzo skromnie 1-0 , 2-1... http://zapod(...)bmp.html tutaj statystyka z meczu w większości spotkań tak mam bywa że oddam 10 celnych strzałów na 28...przeciwnik robi jedna,dwie akcje i kończą sie golem zazwyczaj i pozamiatane...

robal15 Młody aktywista

Jeśli mi się zechcę, to przyjrzę się temu problemowi dokładniej. Tę karierę gram tak sobie z nadzieją, że ktoś mi pomoże z bugiem w głównej karierze. Ale naprawdę to dość dziwnie wygląda. Nieważne, co się zrobi, to i tak obrona gra wysoko. Reakcje obrońców są śmieszne: zawodnik stoi i patrzy jak piłka przelatuje nad jego głową, zamiast do niej wyskoczyć albo przykryć zawodnika do którego leci ta piłka; albo jak pika leci to wbiega w swojego zawodnika i wtedy dopiero jest przejebane. Przeciwnik wtedy w ogóle nie jest kryty przez nikogo. Dziwne też są zachowania napastników, często nimi są gracze typu Croucha, a potrafią wychodzić na wolne pole, grać na linii pola karnego, prowadzić piłkę, mieć przyspieszenie jak rasowy lis pola karnego. Halo, coś tu jest nie tak.

To jest strasznie irytujące. Ty przeważasz cały mecz, masz mnóstwo strzałów, a komputer ma dwie, trzy takie akcje i mecz przegrywasz.

Lol, ale powtórzeń, walić to:P Nie jestem humanistą...
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

matias9102 Partyzant

10.04.2014 21:02    #11148     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zagram w fm 12 na ostatnim updacie 5 lige niemiecka!jest ktos chetny na dluga wyboista droge do bundesligi?zapraszam 39703602

sebastiano399 Partyzant

10.04.2014 20:06    #11149     Sufler - Porady do gry - Rozwój talentów
Wszystkich swoich utalentowanych zawodników, którzy chcą grać w pierwszym składzie a ja uważam, że jeszcze za wcześnie - wypożyczam, ale tam gdzie będą grali. Raz zdarzyło mi się, że klub oferował status kluczowego gracza na wypożyczeniu dla mojego zawodnika, a w rzeczywistości zaliczył kilka ogonów. Tak mnie oszukali...

piotrp504 Partyzant

10.04.2014 18:42    #11150     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
a ja bym chciał hiszpański finał ,może mi się spełni wszystko możliwe .dodam że wisienką na torcie było by ogranie Chelsea Londyn
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution