Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

teekoki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.04.2014 22:38    #11121     Football Manager - Ogólna dyskusja - o co tu chodzi?
Proszę odpowiedzcie mi na dwa pytania bo kompletnie zgłupiałem ; /

1.gram legia,mam na prawej obronie Bereszyńskiego którego mój scout ocenia na 3 gwiazdki,a koleś który ma umiejętności typowe dla prawego obrońcy jak i ogólnie wszystkie umiejętności gorsze od Beresia to ten sam scout ocenia go na 4,5 i jako główny cel transferowy,o co tu chodzi? dlaczego scout określa gościa o gorszych umiejętnościach od Beresia jako o znacznie lepszego,to blad w grze?

2.majac reputacje 8900 niestety kupując zawodników doprowadziłem do niezłych długów,gdzie do spełnienia fair play brakowało mi 145 mln, a dostałem sponsora na 1-rok na 145 mln i wszystko było ok,i w przyszłym sezonie było oidibnie,wcześniej grając górnikiem Zabrze dostałem sponsora na 200 mln,czy to tez błąd? czy po prostu tym faktem autorzy gry zabili przyjemność grania i kalkulowania co zrobić z każdym groszem?

Falcon Przodownik pracy

12.04.2014 22:23    #11122     Inne - Piłka nożna - Bundesliga
Dzisiaj Borussia rozbiła Bayern 3-0. Na Allianz Arena. Można mówić o tym, że FCB od dawna jest mistrzem itp, ale braku motywacji na taki mecz raczej nie powinno im zabraknąć. Warto dodać, iż od początku nie grał Lewandowski co pokazuje, że po jego odejściu gra BVB być może nie straci na jakości. Bayern grał można powiedzieć najmocniejszym składem, natomiast BVB takim na jaki sobie może pozwolić. Forma ekipy z Dortmundu przyszła trochę za późno, szkoda pierwszego meczu w CL.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Mati1213 Partyzant

12.04.2014 22:08    #11123     Sufler - Porady do gry - Wartosc pilkarza
Witam,
Mam pytanie dotyczace wartosci pilkarzy w polskiej lidze. Zauwazylem ze np. zawodnik ktorego wypozyczylem z Besiktasu jest wart 4 mln a dotego jego wartosc ciagle wzrasta, a pilkarze ktorzy sa wlasnoscia mojego klubu sa 3x tansi a ich wartosc wcale nie rosnie, mimo tego ze czasami graja o wiele lepiej niz zawodnik wypozyczony. Moje pytanie brzmi czy warosc pilkarza zalezy od ligi w ktorej gra ? I czy wy tez tak macie?

pawelxslowik Partyzant

Dlaczego nie wyjdzie gra fm2014 na psp oraz dlaczego nie chcą powiększy ć lig w fm ,oraz doodawać więcej reprezentacji do prowadzenia .....Myslalem ze fm to gra ttora będzie rywalizować z cm a tu ma psp raja tylko 11lig I niektóre dostępne reprezentacje oraz poprawią silnik meczowy

piotrp504 Partyzant

12.04.2014 07:12    #11125     Sufler - Inne - Tablice Wyników
Może w dobrym temacie jeśli nie proszę o przeniesienie
Mianowicie zajrzałem do tablic wyników tak z czystej ciekawości
nie chodzi mi o wynik tylko czemu gra pamięta pierwszą karierę w fm14 a nie ostatnią ( pierwsza była PSG ,obecna Swansea ale najdłużej spędziłem w Napoli ) i tu jest pytanie czy coś można zmienić żeby ostatnia kariera się wyświetlała niżej screen dla potwierdzenia moich słów
http://img70(...)o6ky.jpg
dzięki za mądre odpowiedzi Co jest
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

AmoreDolceVita Partyzant

Tak jak w tytule ?

kokakok Partyzant

Którym klubem z Premiership najtrudniej się gra i w konsekwencji najtrudniej osiągnąć sukcesy? Czy to Crystal Palace?

Stalker.1255 Partyzant

Cóż gram pierwszy sezon Juve. Se składu wypadli mi bramkarze i musiałem postawić na juniora. Byłem pewien, ze dostane sromotne lanie, a wynik zakończył się 2:2 (po kontrowersyjnym karnym) a mój młodziak dostał ocenę 9.2 byłem tak tym zaskoczony, że dostał propozycje nowego kontraktu.

robal15 Młody aktywista

11.04.2014 15:54    #11129     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
[quote="Falcon"]Zapowiadają się niezłe szpile.

Interesuje mnie( może ktoś jest bardziej w temacie) co z Courtois.

Wczoraj było mówione, że jest klauzula, dzisiaj że niby klauzuli nie ma, jednocześnie UEFA informuje, że nawet jak jest klauzula to może zagrać. Cyrk na kółkach.[/quote]

Może grać.

Ale według mnie ta sytuacja jest śmieszna. Skoro ma taką klauzulę, to oczywistym powinno być, że nie może grać, ale UEFA stwierdziła inaczej. Więc po jakiego chuja są te klauzule?

Chelsea w tej sytuacji jest poszkodowaną stroną.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

PrzemekManU1878 Partyzant

11.04.2014 15:50    #11130     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
[quote="Falcon"]Zapowiadają się niezłe szpile.

Interesuje mnie( może ktoś jest bardziej w temacie) co z Courtois.

Wczoraj było mówione, że jest klauzula, dzisiaj że niby klauzuli nie ma, jednocześnie UEFA informuje, że nawet jak jest klauzula to może zagrać. Cyrk na kółkach.[/quote]

Mogą właśnie wykupić tę klauzulę, jeśli tak zrobią to będzie mógł zagrać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution