Najnowszy FM w zabójczo niskiej cenie!
Seju 06.01.2009 14:04 403 czytelników 0 komentarzy
Pomimo tego, że Football Manager 2009 jest dostępny w sprzedaży od kilku tygodni, nie każdy gracz go posiada. Wielu wolało się wstrzymać, by doczekać korzystniejszej oferty i głównie do nich skierowana jest Wielka Noworoczna Wyprzedaż CD Projektu.
Święta to nie tylko okres, w którym zasiadamy do świątecznej kolacji, dzielimy się opłatkiem i spędzamy miłe chwile z najbliższymi. To również wielki szał zakupów i promocji, które firmy serwują swoim klientom w nadziei na jak największą sprzedaż swoich produktów. Jednak w związku z tym, że święta niosą ze sobą wiele wydatków nie możemy sobie pozwolić w tym okresie na wszystkie zachcianki. Pozostaje nam wyczekiwać noworocznej wyprzedaży, którą właśnie serwuje nam CD Projekt. Nasze sprawne oko dostrzegło, że znajduje się tam również najnowsza odsłona Football Managera. Promocja obejmuje wiele znanych i interesujących tytułów, m.in. Wiedźmin, S.T.A.L.K.E.R., czy chociażby Mass Effect. Nas jednak powinien najbardziej interesować rabat, jakim został objęty Football Manager. W okresie trwania promocji można go zakupić za jedyne 69,90 zł! Nie pozostaje mi nic innego jak zachęcić tych, którzy zwlekali z zakupem gry do odwiedzenia strony dotyczącej Wielkiej Noworocznej Wyprzedaży i dokonania zakupu najnowszej odsłony serii.