FM 2011 na Steamie o 33% taniej
Ceyvol 05.07.2011 18:40 415 czytelników 0 komentarzy
Od premiery Football Managera 2011 minęło 8 miesięcy i 1 dzień - w sam raz, aby nieco obniżyć jego cenę. Choć dzieło Milesa Jacobsona i spółki wciąż sprzedaje się świetnie, ci postanowili zaoferować promocję, aby przekonać wahające się nadal osoby.
Cytując Sports Interactive na Facebooku: "Do wszystkich, którzy nie mają jeszcze FM 2011 - po pierwsze, dlaczego? Po drugie, możecie zaoszczędzić 33%, płacąc £13.39 zamiast £19.99!" Myślę, że nie trzeba w tej kwestii wiele dodawać. SI przygotowało promocję dla osób, które nie nabyły jeszcze ich najnowszego dzieła. Oferta dotyczy jednak wyłącznie platformy Steam, a więc zakupując FM-a w ten sposób nie otrzymamy pudełka z grą, a jedynie instalator na naszym koncie.

Zakup Football Managera przez Steam to także wiele udogodnień, jak płynniejsza rozgrywka, dodatkowy skin Retro czy 84 osiągnięcia do odblokowania. Zainteresowanych nabyciem produktu po promocyjnej cenie odsyłam pod poniższy adres. Zapewniam, że warto!

Zaoszczędź 33%, kupując FM 2011 na Steam