taktyka - adebayor i aquero

Zeuskk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.01.2009, 21:53    Pytanie
Witam. Nie jestem zbyt zaawansowanym FM maniakiem, ale z dnia na dzień się ucze, lecz od niedawna meczy mnie jeden problem. Dokładnie - to dobranie taktyki odpowiedniej dla adebayora i aquero. Mam tych dwóch niesamowitych napastnikow w druzynie i jak wiadomo jeden z nich jest niezwykly w powietrzu a drugi "na ziemi" :) Nie wiem jak odpowiednia dobrac taktyke, zeby kazdy z nich wykorzystywal swoje umiejetnosci maksymalnie. Moze moglby mi ktos ze znawców taktyk cos podpowiedziec? :)

Wojownik Kulawe... Partyzant

Skąd: Mazowiecka stolica paneli podłogowych. Już wiesz? Jak nie to sprawdź w góglach. Przystajesz na ten układ?
0
30.01.2009 21:58    #1
Oni są z innych krajów co pozwala mi przypuszczać, wywnioskować myśl, że nie porozumiewają się w tych samych językach co burzy ich współprace. Przykro mi, ale popełniłeś błąd transferowy. Kup jakiegoś Togijczyka na atak to napewno będzie lepiej, bo porozumie się z Adebayorem. Okej?

Zeuskk Partyzant

0
30.01.2009 22:04    #2
obaj potrafią mówić po angielsku i nie sadze żeby język mógł mieć tu jakiś związek. Wydaje mi się ze jak mam ustawione grę skrzydłami, to lepsze oceny zbiera ade a aquero słabsze. Nie chce rezygnować z tej taktyki bo mam bardzo do0brych skrzydłowych, ale też nie wiem jak ustawić aguero (jeśli się da) żeby też mógł zdziałać coś w tej taktyce.

batata Przodownik pracy

0
30.01.2009 22:11    #3
Może wystawiaj Aguero na pozycji ofensywnego pomocnika ?

Wojownik Kulawe... Partyzant

Skąd: Mazowiecka stolica paneli podłogowych. Już wiesz? Jak nie to sprawdź w góglach. Przystajesz na ten układ?
0
30.01.2009 22:12    #4
Mimo wszystko upierałbym się na moją wersję zdarzeń. Pamiętaj, że oni też mają swoje uczucia i może pragną czegoś więcej. Poprostu zajrzyj w ich serca i zobacz czego pragną. To otworzy ich umiejętności i zaczną dobrze grać. Pomyśl o tym. Bo człowiek to przede wszystkim miłość?

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
30.01.2009 22:15    #5
[quote=Zeuskk]jeden z nich jest niezwykly w powietrzu a drugi "na ziemi" :) Nie wiem jak odpowiednia dobrac taktyke, zeby kazdy z nich wykorzystywal swoje umiejetnosci maksymalnie. [/quote]
Za znawcę się nie uznaję, jednak na twoim miejscu z Adebayora zrobiłbym odgrywającego, piłki do odgrywającego na głowę, często wrzuty itp. Adebayor piłki powinien dostawać na głowy po czym, zależnie od sytuacji, odgrywać do Aquero (może Aguero?) lub strzelać samodzielnie.

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.01.2009 22:15    #6
Moim zkromnym zdaniem ustaw Adebayora jako odgrywającego i oczywiście podania mu na głowę.

EDIT: Rdeq7 był chyba pierwszy ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.01.2009 o godz. 22:16

Użytkownik uznał post za pomocny

cfckarolexd Partyzant

0
30.01.2009 22:17    #7
Nie nie Adebayor to dryblas (daj mu strzaly z dys.... i zeby z gowki walil) Aguero to taki lisek xDD wiec niech bedzie odgrywajacym... i rajdy mu ustaw ...

p.s. U mnie w chelsea on gra sam w ataku.. narazie 1 mecz zagral i musze powiedziec ze przyzwoity xDDD

EDIT: Wyprzedzili mnie ;/// xD

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.01.2009 o godz. 22:18

Kanius Partyzant

0
30.01.2009 22:19    #8
Ja mam na to rozwiązanie. Ustaw Adebayora jako odgrywającego piłki, niech na rzuty rożne główkuje przy długim słupku i niech piłki przetrzymuje. Aguerro natomiast będzie pełnił rolę, do którego piłki są zgrywane. U mnie jest tak z Crouchem i z Defoe(chociaż Defoe mało bramek strzela), ale zobaczysz zadziała.

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.01.2009 22:23    #9
O Aguero jako szybki niech gra na granicy spalonego oraz niech będzie "wolnym elektronem".

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution