Problem z zakładkom Dom

 kuligu Partyzant

Postów: 86
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 01.05.2013
Skąd: Sieradz
Poziom ostrzeżeń: 0

0

16.01.2020, 02:32    #1
Witam. Mam problem w zakładce Dom. Otóż tam, gdzie domyślnie jest tabela cały czas zmienia mi się na finanse. Za każdym razem jak ustawię to z powrotem wraca. Inne opcje jak na stronie zmienię też się wracają. Grę przeinstalowywałem, czyściłem bufor. Nie miałem wcześniej tego problemu. Od dzisiaj przy każdej nowej karierze mi się tak ustawia. Nie wiem już co może być przyczyną. Skórka domyślna - Czarna. Może ktoś coś mi podpowie bo już próbowałem wszystkiego co mi do głowy przyszło a tak lipnie mi się gra jak te panele się zmieniają. FM 20.

 myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Postów: 3191
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 25.11.2012
Skąd: Katowice
Poziom ostrzeżeń: 0

0

16.01.2020 11:05    #2
Był jakiś update? Bo aż się boję wchodzić do gry

 kuligu Partyzant

Postów: 86
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 01.05.2013
Skąd: Sieradz
Poziom ostrzeżeń: 0

0

16.01.2020 11:37    #3
No właśnie nic nie było. Jak wyłączę grę to działa ale z buforowaniem skórki, jak odświeżę skórkę to znowu mi wszystko przestawia, nawet jak grafiki nie załaduję do gry. Jak ustawię sobie tabele i wejdę w ustawienia to np. jak zmienię jakość grafiki nawet bez akceptacji to już przeskakuje w tle.

 Tysqie24 Partyzant

Postów: 417
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 12.03.2012
Skąd: Olsztyn
Poziom ostrzeżeń: 0

0

16.01.2020 14:59    #4
Ja takiego problemu nie mam , testowałem parenaście minut i jak po ustawialem panele tak są.

 Ceyvol Premier Rewolucji

Postów: 3636
Grupa: Administrator
Dołączył: 18.10.2008
Skąd: Łódź
Poziom ostrzeżeń: 0

0

16.01.2020 15:18    #5
Stawiam, że antywirus blokuje ci powstanie plików pamięci podręcznej, odpowiadających za zapamiętanie ułożenia menu.
twitter.com/Ceyvol

 kuligu Partyzant

Postów: 86
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 01.05.2013
Skąd: Sieradz
Poziom ostrzeżeń: 0

0

18.01.2020 20:58    #6
Mam jedynie ten co z Win10 jest. Jak uruchomię grę z jedną ligą to działa dobrze, ale jak zacznę karierę z większą ilością lig to znów mam ten problem. Zrobiłem formata i tak samo się dzieje.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

Najnowsze posty

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2020 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.